ALFA lanserer innovativ skisko

ALFA lanserer innovativ skisko

En rekke av verdens største langrennsstjerner har gjennom tidene vunnet medaljer med skisko fra ALFA. Med den nye modellen EXC Advance tilfredsstilles selv den mest kresne skiløper. Med den unike teknologien AlfaAir™ som innebærer et perforert yttermateriale, kombineres enestående pusteegenskaper med god slitestyrke, og vekten holdes lav. Som markedets eneste konkurransestøvel med GORE-TEX-membran er støvelen varm, vanntett og svært pustende. Innerskoens konstruksjon og texon binnsålen med klassisk fleks sikrer stabilitet, god isolasjon og et presist fraspark som gjør at man kan yte optimalt, selv i sluttspurten etter en lang tur i sterk kulde. 

Skiskoen passer ekstra godt når man skal gå lengre på ski. Det er etter en time den skiller seg aller mest ut, da den ganske enkelt vil gi en langt bedre opplevelse og potensiale for prestasjon i sporet.

UNIK TEKNOLOGI FOR HØYERE KOMFORT

Brukernes behov og ønsker, kombinert med ALFAs egen kunnskap og lange erfaring var utgangspunktet for utviklingen av den nye EXC Advance. Den tekniske spesifikasjonslista er lang, men aller viktigst er at vann og snø sperres ute, mens svette fordamper fra innsiden. Dette gjør EXC Advance til en utmerket støvel særlig ved skiftende værforhold og lengre turer.