Ble dumpa til fordel for en potetkanon

Ble dumpa til fordel for en potetkanon

Da NRK ringte og spurte om jeg ville dele mine opplevelser med det norske folk sa jeg selvfølgelig ja. I all hast endret jeg på turene jeg hadde planlagt og tilpasset opplegget sånn at jeg skulle få tid til både tur og TV, men neida. Jeg sto klar med trådløs mic, hadde vært en snartur i sminken og gitt fra meg både video og bilder som skulle bli vist i kveldens sending. Rett før sending kom beskjeden.. 

Telt med den perfekte utsikt over kulturlandskapet nedi dalene.

 

ET HÅP OM Å RETTE FOKUS MOT FRILUFTSLIVET I ALVDAL

Turmulighetene rundt Alvdal er virkelig gode og har fått alt for lite oppmerksomhet der det ligger mellom Rondane og Femundsmarka. Landskapet er avrundet med masse fine fjelltopper som gir nydelig utsikt over det ellers skogkledde landskapet. Terrenget er helt topp å gå i, med myk mose og lav som underlag. Til tross for at solen har skint over Alvdal i hele dag har jeg ikke truffet et eneste menneske på min tur over tre av Alvdals nærmeste topper - det har med andre ord vært en fredelig atmosfære over fjellheimen. 

Jeg hadde planlagt å krysse Alvdal Vestfjell, men på grunn av TV-sendingen ble det dessverre ikke noe av. Da er det ekstra kjipt å vite at grunnen til at jeg ikke fikk fortelle om opplevelsene mine var at klippet med potetkanonen tok lenger tid enn regien hadde regnet med. 


Jeg kan hvertfall trøste meg med to ting. Det første er alle meldingene som tikker inn gjennom sosiale medier. Morsomt at så mange hadde satt seg ned for å se innslaget som ikke ble noe av. Som denne karen sier: "Noen må gå". Og denne gangen ble det, ikke overraskende, eventyreren som måtte gå;) 

Det andre jeg kan trøste meg med var at programlederen tilfeldigvis var Stian Sandø som jeg faktisk ikke har sett siden ungdomsskolen og som var en god kompis da vi gikk på skolen! Sykt tilfeldig at det var Stian som skulle intervjue meg. Det hadde blitt utrolig moro! 

Jeg forsetter turen i naturen ved Alvdal i morgen og gleder til å oppleve mer!