Cecilie Skog blir ALFAs nye ambassadør

Cecilie Skog blir ALFAs nye ambassadør

ALFA og Cecilie deler en visjon om bedre turopplevelser, bærekraft og et ønske om å inspirere flere til å nyte de gode stundene ute i naturen.

Cecilie Skog (44) er kjent for sine ekspedisjoner og tilstedeværelse i norsk tv. Utdannet sykepleier og frilufts farer med mange års erfaring i fjell og breføring. Hun var i tillegg første kvinne til å nå både Mount Everest, Nordpolen og Sydpolen i 2004. Cecilie har signert kontrakt med ALFA og trer inn som ambassadør fra 1. Januar 2020.  

-Jeg har en lang erfaring med ALFA og har brukt skoene på noen av de tøffeste ekspedisjonene jeg har gitt meg ut på. Jeg gleder meg veldig til å gå inn i et samarbeid med ALFA, sier Cecilie Skog

ALFA og Cecilie har en god historie bak seg og ifølge daglig leder Pål Olimb, har ALFA teamet og Cecilie iverksatt en god slagplan for de neste årene. Han ser på dette samarbeidet som en god match der felles interesse for friluft, gode turopplevelser og en strategisk plan er nøkkelen.

-Vi går en spennende fremtid i møte der Cecilie vil være med i en del av designprosessen og hjelpe oss i utviklingen av nye produkter for å nå ut til nye kundegrupper. Cecilie vil være en viktig støttespiller og guide som vil lede oss inn i et nytt marked, sier Pål.

En synlig ambassadør

Ambassadørsamarbeidet med Cecilie Skog omfatter hele ALFAs satsing innen friluftsliv og spesielt innen tur-markedet. Samarbeidet gir ALFA mange nye muligheter og flere kreative prosjekter er allerede igangsatt.

- Samarbeidet kick-starter allerede i januar 2020 på Beitostølen med planleggingsmøter, videoinnspillinger og fotoshoots. Deretter har vi flere spennende prosjekter planlagt og vi kommer til å presentere flere nyheter de kommende årene hvor Cecilie er sterkt involvert. Blant annet vil Cecilie være en sentral ressurs i et nytt spennende prosjekt som vi presenterer allerede i 2020, sier Olimb.  

Olimb nevner også at hele ALFA teamet er svært fornøyd med et samarbeid med Cecilie Skog. Vi håper og tror at hun vil være et friskt pust til ALFA som hjelper oss nå ut til flere likesinnede turglade damer.

Cecilie nevner at miljø og samfunnsansvar er en viktig pådriver i alt hun hiver seg med på og verdsetter ALFAs fremgang innenfor bærekraft.

ALFA lanserte nylig et konsept som fikk navnet ALFA for life. Konseptet går ut på å styrke en mer bærekraftig fremtid ved å tilby en fullt reparerbar tursko.

 Konseptet er en del av en langsiktig plan ALFA har startet som handler om alle små og store forbedringer vi gjør sammen for å redusere påvirkningen av miljø og klima.

-Vi både tror og håper et samarbeid med Cecilie vil være med på å fremme vårt budskap om en mer bærekraftig tur opplevelse sier Olimb

Featured Products