Et halvt år som eventyrer!

Et halvt år som eventyrer!

Det er litt av et liv jeg lever- et liv på farten fra sted til sted, på kryss og tvers, hit og dit. Opplevelsene står i kø og skotesting, telting, fotografering og frysing har blitt dagligdags. Det gikk fra sommer til høst til vinter. Den tøffeste tiden er forbi og jeg går nå inn i et veldig spennende halvår. Et halvår fylt med opplevelser, muligheter og eventyrlyst. Jeg gleder meg til å gå nye stier, lære nye ting og møte nye mennesker! PERSPEKTIV

Overgangen fra å være student til å bli eventyrer gikk overraskende lett. Dels fordi jeg var godt forberedt og dels fordi jeg startet på sommeren. Jeg har fått være med å forme denne eventyrlige reisen og det har faktisk blitt ganske likt som jeg tenkte til og begynne med. 

Men før du har vært ute på en så lang tur selv, er det vanskelig å forstå helt hva du går til og en ting jeg ikke hadde tenkt på var hvordan ting blir satt i perspektiv når du er så tett på naturen over lang tid. 

«Den viktigste livsvisdom må vi oppdage med våre egne øyne.» (Sitat Fridtjof Nansen) 

Nansen har et poeng. Virkelig livsvisdom tror jeg man får først når man eksponeres for mange ulike inntrykk og opplevelser. Ved å reise rundt å se får man satt ting i perspektiv. Man finner glede i ting man før ikke har viet noe særlig oppmerksomhet og treffer alle mulige mennesker. Jeg er svært takknemlig for å ha møtt så mange bra mennesker på turen så langt. Selv om jeg til tider har vært mye alene i naturen har jeg også truffet folk i alle aldere, med ulik bakgrunn, ulike interesser og med ulike historier. Å møte mennesker på tur er noe helt spessielt. Når vi er omgitt av granskog, vidde eller prektige fjell åpner vi oss opp og finner frem det beste i oss selv. Derfor er det å møte nye mennesker over alt i Norges land noe av det beste med denne jobben. De krydrer hverdagen min, demper følelsen av ensomhet og får meg til å tenke på hva som faktisk er viktig her i livet - de setter ting i perspektiv for en tidligere økonomistudent.  

«Når vi er omgitt av granskog, vidde eller prektige fjell åpner vi oss opp og finner frem det beste i oss selv.» 

(Sitat Alfas Eventyrer Andreas Orset)

Jeg har fortsatt nesten 7 måneder igjen på tur og jeg er sikker på at jeg kommer til å treffe veldig mange spennende mennesker i tiden som kommer. Mennesker som vier livet sitt til deres største interesse, mennesker som lever ut sine drømmer eller rett og slett mennesker som lever et enkelt liv og som er fornøyd med nettopp det. Deres historier er mange og jeg ønsker å prøve å dele mer av møtene med mennesker med dere som leser. Jeg tror det gir en spennende dimensjon til bloggen og kan skape mange fine leseropplevelser.  

IKKE ISTEDENFOR, MEN I TILLEGG TIL!


Det vil ikke bli mindre av dette! 


...eller dette. 

Selv om jeg skriver mer om mennesker, vil det heller ikke bli mindre skildringer av turene langt fra folk og fe. 

Nei, tanken er at jeg skal fortsette å blogge om opplevelser, friluftsliv, destinasjoner, natur og alt som hører med på en år lang fottur. Men jeg vil fremover prøve å variere innholdet på bloggen i enda større grad. Jeg vil prøve å dele flere tips og triks, variere turaktivitetene enda mer, dele menneskemøter og naturligvis også lage mine små videoblogger som viser hvordan jeg har det i levende bilder.

Jeg tror 2017 blir et spennende år og gleder meg stort til å dele det med dere alle! 

Riktig godt nytt turår. Måtte det bli et opplevelsesrikt år fylt med gode stunder rundt bålet!