Hva er de greiene alle snakker om? Jeg ser bare sau..

Hva er de greiene alle snakker om? Jeg ser bare sau..

Å leve adskilt fra omverden har sine fordeler og ulemper. Jeg slipper å høre om alt det forferdelige som skjer i verden, som krig og terror. Men på den andre siden får jeg heller ikke med meg alle gladsakene i media, sånn som at mange som tidligere ikke gikk så mye, nå går mange km daglig på grunn av et Pokemonspill. Når jeg, en eventyrer langt ute i fjellheimen, har fått med meg Pokemonhysteriet av alle ting, så regner jeg med det har tatt av i mer folksomme områder. 


Det er topp at folk går så mye, men at man prøver å få Pokemons på skjermen er litt rart. Selv foretrekker jeg bildet uten "Squirtle" i midten av skjermen.

Siden jeg startet min vandring har jeg ikke sett en eneste Pokomon Go spiller i fjellet, men jeg hører at folk også finner disse vesnene i fjellet! Jeg ligger nå under Tromsdalstinden ved Tromsø og fjellryktene sier at det er en Pokemon der oppe på 1200 moh. På morgendagens topptur hadde det vært litt gøy å treffe på en av de som kanskje går like mye som meg! 

Dette er noe av det jeg har med meg på tur for å lade telefonen, og da jeg hørte at det mange steder er utsolgt som powerbanks så slo det meg at jeg er en rimelig operativ spiller med alt utstyret jeg bærer på. Det er litt funny at noen av de som bærer mest sånt utstyr i naturen er meg, og en drøss av Pokemon Go spillere.

Er det en ting som er sikkert, så er det at jeg ikke kommer til å begynne å spille Pokemon Go. Tror nok ikke jobben min er forenlig med spilling, og det lille batteriet jeg har med meg får jeg bruke på å dele opplevelsene mine på bloggen og i sosiale medier. 

Naturen får heller være min underholdning, og jeg får ta meg til takke med synet av sau i solnedgang og den klirrende lyden av bjeller. Det er virkelig avslappende underholdning!