Hvem er Eventyreren?

Hei! Andreas heter jeg, og fylte i vinter 23 år. Jeg er ansatt som Eventyrer. Tenk å være ansatt for å gå tur ved norske fjorder og fjell! Jobben går ut på å teste norske høykvalitets-sko og formidle turglede, vakker natur og bortgjemte perler.

Hvem er Eventyreren?

Hei! Andreas heter jeg, og fylte i vinter 23 år. Jeg er ansatt som Eventyrer. Tenk å være ansatt for å gå tur ved norske fjorder og fjell! Jobben går ut på å teste norske høykvalitets-sko og formidle turglede, vakker natur og bortgjemte perler. Forhåpentligvis blir du inspirert til å komme deg ut og oppleve en brøkdel av det jeg får ta del av det neste året.

I morgen legger jeg ut på mitt hittil lengste eventyr. Ut fra 1030 søknader ansatte Alfa Sko nettopp meg til å gå tur i overkant av ett år. Turen er ambisiøs og krevende, og med meg på laget har jeg noen fantastiske samarbeidspartnere. Med Alfa, Norsk Friluftsliv og Visit Norway i ryggen er jeg sikker på at dette blir bra!

Følg turen her og i sosiale medier for friluftsinspirasjon.