I dag ble jeg vlogger!

I dag ble jeg vlogger!

Det måtte skikkelig uvær til før jeg endelig fikk laget min første videoblogg. Det kjennes bra å være i gang med vloggingen etter et halv år som blogger! Jeg skal gjøre mitt beste for å vlogge en gang i uken og i dag gikk startskuddet.


Å klippe film innendørs er luksus og hvertfall når man har strøm i veggen!

Nå har jeg akkurat fått igjen varmen i fingrene etter å ha vært ute i ruskeværet. Kamerautstyret har tørket og jeg kan endelig slappe godt av i en varm DNT-hytte. Jeg har fått klippet sammen materialet og lastet opp det som er min aller første vlogg. I dag gikk det lett, men det vil det ikke alltid gjøre i tiden som kommer! 

UTFORDRENDE MÅLSETNING

Jeg har satt meg mål om å publisere en vlogg i uken. Jeg vet det er et ganske hårete mål og det er det fler grunner til: 

  1. Jeg har som regel lite strøm og ikke alltid god nok dekning til å publisere. Dette kan potensielt sette en stopper for meg enkelte uker. Å redigere film tapper enormt med batteri og at jeg i tillegg må la macen stå på mens jeg laster opp(som kan ta en mer enn en time) tapper desto mer batteri. Her setter det store krav til at jeg ikke filmer mer enn jeg må, og at alt jeg filmer er av god nok kvalitet til å bli publisert. Å se gjennom masse materiale er uaktuelt. 
  2. Jeg har mange andre arbeidsoppgaver. Jobben min består av mange ulike oppgaver, og det kan bli vanskelig å få tid til vlogging mellom planlegging, blogging, jobbing i SoMe, gåing, etablering av leir, matlaging osv. Ting tar tid i naturen og jeg må jobbe effektivt for å få tid til alt. 
  3. Enkelte ganger kan jeg måtte prioritere å forberede foredrag eller intervjuer, og da ser jeg fort for meg at vloggingen kan bli nedprioritert. 

Så selv om det kan bli utfordrende, så sikter jeg meg inn på en videoblogg i uken. Jeg tror det er mulig å få til om jeg varierer lengden og innholdet etter kapastitet og tid tilgjengelig. 

Jeg tror videobloggen kan bli et fint tillegg til blogging, facebook, instagram og snapchat. Håper dere finner det interessant og gøy:) 

Her kommer første vlogg: