I morgen skjer det!

Dagen blir en spesiell dag, en dag jeg kommer til å huske resten av livet. Da begynner mitt livs tur gjennom det norske land.

I morgen skjer det!

Dagen blir en spesiell dag, en dag jeg kommer til å huske resten av livet. Da begynner mitt livs tur gjennom det norske land. I litt over et år skal jeg vandre på kryss og tvers av Norge, teste tursko og prøve meg på det brede spekteret av friluftslivsaktiviteter som finnes der ute. Det vil uten tvil bli en spennende tid jeg går i vente og det er nesten litt uvirkelig at jeg om få timer knytter skoene og går inn i et liv ganske så annerledes enn det jeg har levd tidligere.

Med få dager siden siste eksamen i Bergen ble det ikke mange fridager hjemme før jeg nå skal sette i gang med min nye jobb. Det blir en veldig spennende oppstart i morgen, det hele settes i gang før mange av dere har kommet dere opp av sengen. Jeg begynner nemlig dagen med et tidlig besøk på NRK Østlandssendingen. Første dag som Eventyrer og første gang på live radio – ikke rart jeg er spent på hva livet som Eventyrer byr på.

Morgendagens Walk-Off starter på formiddagen og jeg tar fatt på første vandretur fra Oslo sentrum opp til ALFAs kontorer på Hadeland, der jeg skal få grundig opplæring i sko. Det blir spennende å få mer kunnskap om skoens oppbygning. Det kommer godt med i skotestingen og gjør meg i stand til å bidra i utviklingen av verdens beste sko!