Kulturen på min nye arbeidsplass

Kulturen på min nye arbeidsplass

Som tidligere økonomistudent har jeg hørt mye snakk om kulturen på arbeidsplassen. I jobben som eventyrer er naturen mitt kontor og her er det en usedvanlig god kultur. 

Åpent landskap er virkelig i tiden, og da er det helt topp at også eventyrere har det. Jeg kan sitte akkurat der jeg vil og jeg sitter sjeldent på samme plass to ganger. En dag spenner jeg opp en tarp, koker kaffe på bålet og setter meg ned for å gjøre eventyrer-oppgaver. Som i andre jobber må mail sjekkes og her må også ruter legges.


Her sitter jeg ved foten av Huldreheimen og klargjør dette blogginnlegget. For å spare batteri på dataen må alle strømkrevende prosesser effektiviseres. Derfor skrives alle blogginnlegg først med penn og papir.

Njål Ekre er en av de jeg har vært så heldig å treffe så langt. Han ble med på etappen fra Storlondammen til Kittilbua i Huldreheimen.

Det beste med kulturen på min nye arbeidsplass er menneskene. Det er alltid en opptur å treffe på folk på min vei. Alle er så åpne, imøtekommende og gjestfrie. Hilse gjør man alltid og jeg opplever at folk er interessert i høre om den lange ferden jeg har begitt meg ut på og om livet som eventyrer forøvrig.

Her ute har alle så god tid. Det hverdagsstresset jeg kjenner til fra livet som student eksisterer ikke her. Derfor blir det også helt naturlig å sette seg ned og prate med de man møter i naturen. Etter to uker som ALFAs Eventyrer er jeg allerede takknemlig for å ha møtt så mye bra folk. Det er veldig moro å høre at så mange har hørt om Eventyreren i aviser, på radio og TV, og det allerede to uker etter oppstart!

Jeg merker jeg er spent på fortsettelsen og gleder meg til mange gode samtaler på min nye arbeidsplass i tiden som kommer!