Laksefjordvidda med valper, packraft og fiskestang

Laksefjordvidda med valper, packraft og fiskestang


TURLIVET ER IKKE ENKELT MED VALPER.

Jeg visste at denne sommeren kom til å bli travel med tanke på at vi har syv valper i hundegården. Jeg trodde helt ærlig jeg sku komme til å takle sommeren uten noe lengre turer. Det var helt til jeg satt foran PC’en en kveld og plutselig hadde planlagt en 4-dagers tur på Laksefjordvidda.

Lengselen etter våkne til frisk luft, fyre morgenbål og koke bålkaffe var der, og den var stor. Heldigvis har jeg mange rundt meg som gledelig passer 7 hunder.

Vi skal ha med to av valpene på turen og derfor ønsker jeg at vi skal padle mest mulig, da dem ikke tåler å gå så veldig lange avstander enda. Anbefaler deg derfor å ta fram Nordatlas.no å finne fram Store Måsevannet for å se deg litt rundt i dette området.

VLOG FRA LAKSEFJORDVIDDA


Jeg velger å ikke skrive så mye om turen og heller legge ut en stemningsvideo. Denne turen ble utført rett før jakta startet i September.