Nedtur, opptur og et lass godteri

Nedtur, opptur og et lass godteri

Hva er tøffest - å gå inn i et eventyr eller ut av et? Å gå fra et normalt liv til en hverdag i naturen eller å gå fra et liv fult av spenning tilbake til livet i byen? Jeg hadde ikke rukket å reflektere så mye rundt akkurat det før jeg plutselig var ferdig i jobben som fulltidseventyrer.

NEDTUR

Nå har det gått noen uker siden jeg passerte målstreken på Eidsbugarden. Jeg har kjent turabstinensene dag og natt. Kropp og sjel har hatt så inderlig lyst til å komme seg ut i frisk luft igjen. Likevel har jeg prøvd å holde meg i ro, restituere og la meg kjenne på det å igjen glede seg til tur. Jeg tror det er sunt med en aldri så liten pause før jeg igjen trekker ut i turstiene. Og pause har jeg hatt, bare avbrutt av en og annen kort tur ut i villmarken. Jeg rakk ikke tenke på de negative effektene ved å ende turen. Jeg nøt heller de siste dagene på tur og så frem til mer stabilitet i livet. 

TØFFERE ENN ANTATT

Det ble tøffere å avslutte turen enn jeg hadde sett for meg. De siste ukene av den 13 måneder lange turen kjente jeg hvordan jeg grugledet meg til å være ferdig. Spesielt savnet jeg det å ha et fast sted å bo. Et sted å ha tingene mine og et sted med nærhet til venner. Alt det jeg så frem til tok tankene vekk fra det faktum at å takle en så stor endring i livet kan være ganske så krevende. Plutselig satt jeg igjen med en følelse av tomhet.

OPPTUR

Heldigvis var nedturen kortvarig. Jeg går nemlig en veldig spennende tid i møte. Jeg flytter ikke tilbake til hverdagen jeg var vant til i Bergen. Jeg flytter tilbake til en hverdag bestående av en god dose #eventyrlyst. Ikke bare skal jeg ta mastergraden på Norges Handelshøyskole - jeg skal også jobbe videre som eventyrer, blogger og foredragsholder. Noen vil kalle meg deltidseventyrer og det er jo på sett og vis en veldig riktig tittel. 

Det har ikke bare vært et år fylt med opplevelser. Jeg har også lært utrolig mye om meg selv, om andre og ikke minst om sko.

 

FANTASTISKE SAMARBEID

At Alfa og Norsk Friluftsliv ville satse på meg da de så etter en heltidseventyrer er jeg utrolig takknemlig for. Det har vært en opplevelse for livet og et år som har gitt meg nye erfaringer, bekjentskaper, for ikke å glemme de mange opplevelsene. At jeg ble satset på for over et år siden gjør at jeg nå kan gå inn i en jobb som freelance eventyrer med stor interesse blant mulige samarbeidspartnere. 

Jeg føler meg utrolig heldig som får samarbeide med de bedriftene/merkevarene jeg skal fremover. De gjør denne høsten til nok et eventyr! 

Gleder meg til å lansere samarbeidene om litt!

Hadde du klart å jobbe uten å ta en eneste bit?ET LASS GODTERI

Så nå sitter jeg her da. Boden er overfull av turutstyr og foran meg har jeg et lass med godteri som jeg ikke fikk spist opp på turen. Hadde jeg ikke fortsatt som eventyrer er jeg redd jeg hadde veid det dobbelte i løpet av høsten. For å unngå fristelsen MÅ jeg si til meg selv at jeg kun åpner snacks på tur. Nok et insentiv for å komme seg ut i skog og mark :D 

Ha en strålende lørdag enten du spiser snacks eller ei!