Skoene er knyttet og sekken ferdig pakket

Helt siden den første beskjeden om at jeg ble eventyreren, har jeg sett frem til denne dagen. Hvordan dagen skulle bli har jeg ikke visst, men at det skulle bli en spennende dag, det har jeg vært ganske så sikker på.

Skoene er knyttet og sekken ferdig pakket

Helt siden den første beskjeden om at jeg ble eventyreren, har jeg sett frem til denne dagen. Hvordan dagen skulle bli har jeg ikke visst, men at det skulle bli en spennende dag, det har jeg vært ganske så sikker på.

Og spennende har det allerede blitt – også i timene før avmarsj. I dag sto jeg opp før fuglene begynte å kvitre. I halvsøvnen tok jeg på meg sekken og hoppet på et tidlig tog inn til Oslo. Dagen skulle nemlig begynne med en snartur innom NRK Østlandssendingen, for deretter å forberede neste intervju og gjøre de siste små forberedelsene til start.

Nå er det under to timer til jeg tar fatt på de første skrittene inn i en ny livsstil. Skoene er knyttet og sekken ferdig pakket. Jeg gleder meg stort til å ta fatt på vandreturen opp langs Akerselva og inn i den norske naturen.