TEST: Robust racingmodell

TEST: Robust racingmodell

Den nyutviklede toppmodellen for konkurransebruk er på mange måter et lite comeback i racingklassen for Alfa. Den norske produsenten har en sterk posisjon i tur- og ekspedisjonssegmentet, men det begynner å bli noen år siden vi sist så Alfa-sko i konkurranser.

SKISPORTS VURDERING

Vi testet de nye skoene i skitunnelen i Torsby og opplevde en svært robust og solid racingsko. Den er varm og god, spesielt sokken. Samtidig er det lufting i ankelen, og du føler derfor ikke at det blir for varmt eller klamt. Det finnes neppe racingsko som holder deg varmere og tørrere og samtidig bevarer konkurranseegenskapene godt. Den er lett og har myk såle, men er samtidig stabil å gå med. Vi lot oss også imponere av ny, frisk design. Den nye Alfa-skoen leveres for øvrig til Rottefellas bindingssystem.

DETALJER

Alfa Air™ (perforert PU-materiale) kombinerer slitestyrken til lær med pusteegenskapene til tekstil – alt til 50 % redusert vekt i forhold til lær. Skoen avviser snø og smuss, er vedlikeholdsfri og enkel å rengjøre. Trac A/P/S er den eneste konkurransestøvelen på markedet foret med Gore-Tex ©, hvilket gjør den varm, vanntett og pustende.

PRIS: 3499,-