Vår nydelige ambassadør Une Cecilie debuterer med bok!

Ønsker du å komme deg mer ut på tur, men mangler erfaring, kunnskap eller inspirasjon? Friluftsfersking innbyr til at alle kan komme seg ut på tur, uavhengig forutsetning og alder. Dette er en inkluderende bok som senker terskelen for å bruke naturen mer, der vi får gode råd, verktøy og tips til å ta steget ut.

Vår nydelige ambassadør Une Cecilie debuterer med bok!

                                                                                                                                                         


Ønsker du å komme deg mer ut p
å tur, men mangler erfaring, kunnskap eller inspirasjon? Friluftsfersking innbyr til at alle kan komme seg ut på tur, uavhengig forutsetning og alder. Dette er en inkluderende bok som senker terskelen for å bruke naturen mer, der vi får gode råd, verktøy og tips til å ta steget ut.

Her får vi også være med på Une Cecilies inspirerende reise fra å være deprimert og angstfull fra barndommen av, til å finne et overraskende fristed fra utfordringene sine ute i naturen som 24-åring. Jenta som aldri hadde likt naturen, ble over natten en turfrelst friluftsfersking.

 

Friluftsfersking er boken for deg som ønsker å bruke mer tid ute i naturen. Som enten er helt fersk, eller søker etter nye utfordringer. For deg som er mørkredd eller som synes dørstokkmila er for lang. For deg med barn som vil utforske friluftslivet mer, eller som vil reise på Norgesferie, men ikke vet hvilken ende du skal begynne i. Ikke minst er den for deg som leter etter et mentalt pusterom i hverdagen.

Etter å ha vært preget av angst og depresjon siden barndommen, fant Une Cecilie som 24-åring et mentalt pusterom ute i naturen. Siden den gang har hun vært en aktiv friluftsfersking med en bratt læringskurve. 

 

Friluftsfersking byr på Une Cecilies beste tips og triks som fersking på tur, med hovedvekt på lavterskel friluftsliv. For som hun sier trenger du ikke gå lengst, være tøffest eller ha det beste utstyret for å få de største naturopplevelsene! Her får du hjelp til alt i fra hvilket utstyr du kan trenge, til mentale verktøykasser som støtte for å sove ute på tur alene for første gang. Boka er åpen og svarer på spørsmål som mange kanskje ikke spør; slik som hvordan en bæsjer ute, hva temperaturskalaen på en sovepose egentlig betyr, eller hvordan du løser det med menstruasjon på tur. I tillegg får vi et ærlig innblikk i hennes reise, og hvordan naturen har vært en støttespiller i hennes liv. Jenta som aldri hadde likt naturen, ble over natten en turfrelst friluftsfersking.