Vinteren kom plutselig!

Vinteren kom plutselig!

Årets første sledetur.


OKTOBER ER OVER.

Denne måneden har gått så utrolig fort. Jeg hadde mange planer som eventyrer, men fikk selvfølgelig, som veldig mange andre høstinfluensa. Lå i hele friuka mi med feber og hoste. Jaja, jeg fikk snekke meg på noen turer alikevel. Men det ble ingen overnattingsturer.


Kaldt men vakkert.

Her fikk vi vinter for ei uke side, og i helgen hadde jeg sesongens første tur med slede. Det var bare helt fantastisk. Å stå på sleden å se hundene gjøre det de elsker mest i hele verden, gir en ro som er helt avhengighetsskapende. Det er nesten litt farlig.

Årets første sledetur.


VIDEO FRA ÅRETS FØRSTE SLEDETUR

Jeg liker jo aller best å formidle via film eller bilder. Her kan dere kose dere med en nydelig snutt fra det vakre fylket Finnmark, en lørdag seint i oktober.