Del din #eventyrlyst

Helt siden jeg gikk de første skrittene som eventyrer har jeg møtt masse spennende mennesker. Folk på tur. Noen på en av mange turer, andre ute på et virkelig stort eventyr. Mens jeg har trasket rundt om i landet har jeg etter hvert tenkt på at vi alle har forskjellig utgangspunkt for en tur. Vi har alle forskjellig grad av #eventyrlyst.

Jeg synes selvfølgelig at det er fantastisk å gå tur, være ute i all slags vær og føle naturen. Samtidig vet jeg at ikke alle har samme motivasjon, eller mulighet til å gå tur, som jeg har. Derfor starter vi nå opp #eventyrlyst, som er en «aksjon» for å få flere ut på tur, dele turopplevelser med andre, både der og da og i sosiale medier. Vi håper flest mulig vil bruke #eventyrlyst og #alfasko på Instagram, eller dele turopplevelser på min Facebookside

Vi håper dette kan være en knagg, en unnskyldning eller en liten motivasjon til å komme seg ut. Og ikke minst til å dele naturopplevelser. Alfa, Norsk Friluftsliv og jeg håper flest mulig henger seg på #eventyrlyst, og får familie, venner og kjente ut i naturen. Ut på eventyr. 

Kanskje er du som meg, glad i å gå tur? Inviter med deg en venn eller et familiemedlem som du synes trenger et lite eventyr. Turen trenger ikke være lang, vanskelig eller spektakulær. Kanskje en søndagstur i parken er nok? Det avgjør du.  Hvis du ikke går så mye på tur, håper vi at du vil bruke #eventyrlyst som unnskyldning for å komme deg ut!

Turen er målet og sannsynligvis har du flotte turmuligheter «rett» utenfor døra. Norge er fullt av terreng for alle tur-nivåer – bruk det! 

Del eventyrlyst, vinn et skikkelig eventyr! Alle som tagger turbildet sitt med #eventyrlyst og #alfasko er med i trekningen av et virkelig eventyr! Når jeg går min siste etappe, inn til Vinjerock 2017, kan du få være med. Før det blir musikk og festival, byr «Det Store Eventyret» på spektakulære naturopplevelser sammen med bajas og eventyrerkollega Aleksander Gamme og meg. 

Det Store Eventyret blir en flott tur over flere dager fra ukjent sted, med godt selskap og garantert mye #eventyrlyst, inn til festivalområdet. Det kommer til å bli et eventyr du sent vil glemme. Et eventyr jeg sent vil glemme.

Les mer om «Det Store Eventyret» og konkurransereglene her. 

Så kom deg ut. Ta med en venn. Kanskje dere kan ta jobbmøtet ute en dag? Uansett hvor stort eller lite ditt eventyr er, er det #eventyrlyst vi håper du vil vise frem. Tagg ditt eventyrbilde med #eventyrlyst og #alfasko på Instagram, eller last det opp på min Facebookside(Husk at taggen på Instagram ikke er synlig for alle, hvis du har privat profil)

Det skal bli gøy å se alle som lar seg inspirere! Tar du utfordringen? #eventyrlyst

Eventyreren