Norge er fullt av ukjente perler - og vi ønsker at de skal vises frem! Nå kan du bli en av 20 som viser frem Norges fantastiske turmål, store og små, gjennom Alfas instagramkonto og nettside.

Som lokaleventyrer får du tilgang til å publisere dine turer og opplevelser på ALFAs eventyrer-blogg og Instagrami en måned. Dette er en unik mulighet til å promotere deg selv som Eventyrer, og sammen med de 19 andre vil du skrive historien om Norges fantastiske turmuligheter.

Prosjektet er ikke lønnet, men du vil få «ALFAs Eventyrere»-status og 2 par sko tilpasset aktivitetene du gjennomfører. Dette vil være et spennende prosjekt og mulighet ved siden av ordinære jobb eller studier.

Vil du være med? Fyll ut skjemaet under og send oss en videosnutt på 60-120 sekunder hvor du forteller litt om deg selv og hvorfor nettopp du bør være en av de 20. Videoen trenger ikke å være redigert og kan gjerne være filmet som en selfie ute i miljøet du går på tur.

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i prosjektet frem til oppstart.

Frist for søknader til 4. søknadsrunde er 20. april 2020. Vi søker nå etter eventyrere i Oppland, Østfold, Vestfold, Oslo, Vest-Agder og Nord-Trøndelag

Får du ikke opp skjemaet her så kan du fylle ut søknaden på denne siden.

Takk for at du søker! Vi gleder oss til å se hvorfor du bør bli ALFAs neste Eventyrer!