Det beste minnet

Turen opp til Torfinnstind når været spilte 100% på lag, trekkes frem som det beste minnet. «Vi sendte faktisk ned guiden fordi vi ville nyte tilværelsen på toppen med knallblå, skyfri himmel og strålende sol i noen ekstra timer,» sier Fride og Michelle. 

For en gjeng! For en utsikt!
En pust i bakken

En pust i bakken

Turen har uten tvil gjort jentene mer bevisst på å stoppe opp og nyte underveis. "Vanligvis er det førstemann til toppen når vi er på tur sammen, men på denne turen var det ingen tvil om at også veien til målet skulle nytes. Fant vi en bra spot, satte vi oss ned for å nyte en kaffekopp og en sjokoladebit. Det gjorde oss mer bevisste på å nyte det som er her og nå. Dette har vi faktisk tatt med oss inn i hverdagen, som til vanlig er rimelig hektisk," sier de. 

Som å sove på... dun?

Latteren satt løst

Det var god stemning hele turen og mange morsomme opplevelser, men det aller morsomste som skjedde var nok da det ble hull i soveposen til Aleksander Gamme. 

Det så ut som det hadde vært hønseslakting i lavvoen. Duna lå strødd, men Aleksander lå fortsatt og sov som en baby. Vi klarte ikke å la være å le! 

Mer på tur?

Vi var jo nysgjerrige på om jentene har vært mer på tur etter Det Store Eventyret. Michelle har dessverre ikke fått gått noen turer grunnet sykdom, men har brukt tiden flittig, nemlig til å planlegge turer for fremtiden. Fride er på utveksling i Sveits og har fått mange turer der siden hun dro ned i august. «Det er gøy å utforske Sveits og se likheter og forskjeller med det Norge har å by på,» sier hun, og legger til at «Jeg har også vært på noen turer i Østerrike og Liechtenstein.»

Vennekretsen vår er over snittet interessert i friluftsliv, sier jentene, og vi har blitt veldige flinke til å spre positivitet rundt friluftsliv til de rundt oss. Det har vi blitt enda mer bevisste på etter denne turen! 

Et idyllisk eventyr
Hvor går veien? Jentene leser kart med Pål Olimb og Aleksander Gamme

Vinjerockere

Jentene er enige om at Vinjerock ga mersmak! Det var deres første år på festivalen, og de har allerede engasjert hele vennegjengen til å sitte klare for å kjøpe billetter når det slippes. «Om vi ikke får tak i, er plan B at en av oss skal vinne enda en instagramkonkurranse med Alfa, så vi får være med på både Vinjerock og være på tur med den knallfine gjengen fra Alfa! Det Store Eventyret var en helt fantastisk opplevelse som har gått rett inn i minneboka til oss begge,» sier de.  

Målet, Vinjerock, i sikte
Print blogginnlegg her