Bytte og retur

Vi tilbyr 30 dagers bytte- og returrett på varer som er kjøpt i vår nettbutikk.

Vedlagt i alle pakker fra vår nettbutikk ligger en forhåndsbetalt returlapp og returskjema som gir deg 30 dagers fri retur av produktene du har kjøp. Alfa forlenger med dette dine rettigheter til å angre kjøpet. Angrerettloven gir 14 dagers ubetinget angrerett, hvor du kan gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager etter at varen er mottatt, og de opplysninger som kreves med hjemmel i angrerettloven kapittel 3 er mottatt på foreskreven måte. Fristen løper uansett ut senest 3 måneder etter at varen er mottatt, eller 1 år dersom opplysninger om angrerett ikke er gitt.

Ved retur må du oppgi ordrenummer og årsak til retur på bytte- og returskjemaet som følger med sendingen. På denne måten kan vi hjelpe deg til et bedre valg.

Trenger du et nytt bytte- og returskjema? Last det ned her.

Verdiforringelsesvurdering

Vi anbefaler at du prøver dine nye sko innendørs, gjerne i en trapp, for å sikre at passformen og størrelsen er riktig. Produkter som har gjennomgått en slik «innendørstest», men returneres i ubrukt stand, inkludert intakte merkelapper, anses som nye og refunderes med fullt beløp.

Dersom du velger å fjerne merkelappene og/eller anvende skoene utendørs vil det bli gjennomført en individuell verdiforringelsesvurdering hvor faktorer som rens og puss av skoene (400-600kr) og skader bestemmer evt. fratrekk i refundert beløp. Vær oppmerksom på at en sko som returneres "brukt" har en betydelig verdiforringelse, gjerne 40-60%, alt avhengig av bruk og tilstand.

Bytte av vare

Dersom du har kjøpt feil størrelse eller passform hjelper vi deg å bytte skoene så langt vi har modellen i størrelse på lager. Om du ønsker å bytte til en annen modell så beregnes verdiforskjellen mellom kjøpssummen og kostnaden for det nye produktet.

Heving av kjøp

Dersom du velger å heve kjøpet i sin helhet blir hele beløpet inkl. evt. frakt/gebyr refundert i løpet av 14 dager etter godkjent retur.

Reklamasjon

Ved returnering/bytte av et produkt som er skadet/defekt, ber vi deg lese vår Reklamasjonsinformasjon for fremgangsmåte før du sender varen i retur. For ytterligere informasjon om angrerett, se www.forbrukerradet.no

Hvordan returnerer jeg en vare?

Send varen og ovennevnte vedlegg som registrert sending (Postens klimanøytrale servicepakke eller Bedriftspakke), slik at den kan spores. Benytt vedlagt returlapp med forhåndsbetalt porto.

Returer til nettbutikken sendes til:

ALFA SKO AS,
Postboks 89
2711 Gran