Andre ALFA modeller

Kort presentasjon av eksklusive kjedemodeller: Hauk A/P/S, Rugg Core GTX, Vang Core GTX og Koia Core

​Hauk A/P/S

ALFA Hauk A/P/S er en modell laget eksklusivt til XXL, og den finnes derfor ikke på vår hjemmeside.

Hauk A/P/S er en litt enklere modell enn vår Bukk A/P/S GTX modell. Blant annet er perforeringen i skaftet fjernet på Hauk A/P/S. Dette kan medføre at pusteegenskapene kan være litt dårligere enn på Bukk A/P/S GTX. Gummiforsterkningen (rillene)  på inner- og yttersiden av skoene er også erstattet med et annet materiale.

Begge modellene er særdeles lette støvler med lik passform, pustende og vanntett GORE-TEX suverent sålegrep og det vedlikeholdsfrie yttermaterialet Alfa-Air™ med bedre pusteegenskaper enn skinn. 

Støvlene er gode allround turstøvler, men ikke beregnet for de tyngste børene i ulendt terreng, ala reinsdyrjakt.

  • Hauk A/P/S: 618 gram i str. 42

Rugg Core GTX

ALFA Rugg Core GTX er en modell laget eksklusivt til XXL, og den finnes derfor ikke på vår hjemmeside.

Rugg Core GTX er en allsidig jakt- og turstøvel med høyt og stabilt skaft. Støvelen er laget i en kombinasjon av skinn og tekstiler som sikrer god slitestyrke og lav vekt. GORE-TEX membranen sørger for at skoen er vanntett og puster godt slik at føttene dine er tørre uansett værforhold. Støvelen har standard Vibram® yttersåle og forsterkninger på tå og hæl.

  • Rugg Core GTX: 900 gram i str 43.

Vang Core GTX

ALFA Vang Core GTX er en modell laget eksklusivt til XXL, og den finnes derfor ikke på vår hjemmeside.

Vang Core GTX er en lett, komfortabel og svært anvendelig tursko for aktivt friluftsliv i stiltesterkt tekstilmateriale. For økt slitestyrke har skoen lite sømmer og ekstra forsterkning rund hele foten.

Skoen er foret med Gore-Tex som gjør den vanntett og pustende. Vridningsstabil yttersåle fra Vibram gir god følelse med underlaget. Sålen er lett, støtabsorberende og har et grovt mønster som passer for variert terreng.  Alfa Vang Core er en sko for turentusiaster og er perfekt for dagsturer i marka.

  • Vang Core GTX W: 410 gram i str 38
  • Vang Core GTX M: 475 gram i str 42

Koia Core

ALFA Koia Core er en modell laget eksklusivt til Gresvig (GMAX, G-sport og Intersport), og den finnes derfor ikke på vår hjemmeside.

Koia Core W er en lett og slitesterk fjellstøvel med overdel i Ripstop-tekstil og ekstra forsterkning på hæl og tå. Gore-Tex-membranen sikrer optimal klimakomfort ved å holde føttene behagelig tørre under alle værforhold, mens snøresystemet med tekstilhemper forenkler tilpasningen av støvelen. Grovmønstret Vibram® yttersåle gir godt og stabilt grep på variert underlag. 

  • Koia Core W: 515 gram i str 38
  • Koia Core M: 585 gram i str 42