Frakt

Vi leverer alle sko fraktfritt til nærmeste postkontor.

Alle våre varer leveres fraktfritt til ditt lokale postkontor/post i butikk i Norges fastland med Postens Klimanøytrale servicepakke. For forsendelser til Svalbard og utland tilkommer et portobeløp. I slike tilfeller tar du kontakt med oss på [email protected] for nærmere informasjon og beregning av frakt.

Leveransevilkår

Vi behandler din ordre i løpet av 1-3 virkedager. I tillegg tilkommer Postens til enhver tid gjeldende fremsendingstid for klimanøytral servicepakke. I kampanjeperioder og for forsendelser til Svalbard eller utland må det påregnes noe lengre leveringstid.

Vi gjør oppmerksom på at enkelte varer kan være midlertidig utsolgt og dermed medføre noe ekstra ventetid. Alfa Sko AS forbeholder seg videre retten til å kansellere hele eller deler av din bestilling dersom et produkt er utsolgt. Ved ovennevnte tilfeller gir vi rask beskjed om dette.

Fri retur

Ved evt. retur benyttes vedlagt, forhåndsbetalt returlapp. Vi gjør oppmerksom på at du som kunde må dekke utgiftene ved tilbakesending av uavhentede servicepakker.

Uavhentede servicepakker

Vi gjør oppmerksom på at du som kunde må dekke utgiftene ved tilbakesending av uavhentede servicepakker.