ALFA › GO

Tar du utfordringen?
VÆR UTE - VINN GAVEKORT PÅ KR 2000,-

For hver dag du loggfører aktivitet utendørs i desember, får du som medlem i ALFA GO et lodd i trekningen på et gavekort på 2000kr.

Det eneste du trenger å gjøre før du snører på deg skoene er å koble til en måte å loggføre økta på.

Hvis du ikke har treningsklokke kan du loggføre med mobilen ved å bruke Strava.

SVAR PÅ SPØRSMÅLENE FOR Å REGISTRERE DEG

På toppen av fjellet med hunder
Ut og nyt naturen!

Vi i ALFA sko lager utstyr som gjør det mulig for deg å nyte den flotte naturen vi har rundt oss, og det er ingen hemmelighet at vi tjener på at så mange som mulig er ute og nyter naturen.

ALFA › GO er vår måte å bidra til å få folk ut. Ved å koble til din trenings-app eller klokke til ALFA › GO kan du få eksklusive belønninger fra oss, kun ved å være ute.

Starte en økt på klokke eller mobil, og legg mobilen langt nede i sekken, kom deg ut og nyt naturen!

Om ALFA › GO

ALFA › GO er vår nye kundeklubb. Her ønsker vi å bidra til turglede og aktivitet, samtidig får du som medlem eksklusive kundefordeler, kan vinne premier og gavekort, og få informasjon og tilgang til ALFAs produktnyheter før alle andre.

Gjennom å melde deg inn her i ALFA › GO og koble opp sportsklokken din, vil du ikke bare være påmeldt denne ene utfordringen, men du vil automatisk bli inkludert i de kommende utfordringene ALFA › GO arrangerer. Gjennom å spore aktivitetene dine med klokken din vil du dermed samle poeng og kunne vinne flere premier og fordeler, uten at du trenger å registrere deg ytterligere.

Dersom du ønsker å melde deg ut av kundeklubben eller koble fra sportsklokken din, kan du når som helst gjøre det. Avmeldingslenke finner du i all kommunikasjon vi sender deg på E-post eller SMS. Å koble fra klokken din gjør du i Strava, Garmin eller Polar-appen din.

Kontinuerlig sanking av fordeler og gevinster

Når neste mulighet byr seg og en utfordring blir aktivert i ALFA › GO, er du automatisk påmeldt og slipper registreringsprosessen for å kunne høste gevinstene. Ved å melde deg inn i ALFA › GO vil du med ande ord høste eksklusive fordeler og gevinster fra og med nå, kun ved å være i aktivitet. Det eneste du må gjøre er å spore aktivitetene dine med sportsklokken din.

Her kan du se vanlige spørsmål folk har om denne typen konkurranser.

Gjør deg klar – koble opp sportsklokken din

For at aktivitetene dine skal registreres i ALFA › GO, må du koble opp sportsklokken din ved å bekrefte din e-postadresse. Dette gjør du via e-post når du melder deg på.

Finner du ikke din foretrukne sportsklokke?

Det legges kontinuerlig til nye aktivitets- og sportsenheter. Gi oss beskjed om hvilken enhet du ønsker å koble opp med ved å fylle ut dette skjemaet.

Flere sportsklokker og -apper vil bli mulig å benytte ved senere anledninger.

Merk at du også kan spore aktiviteter manuelt ved å opprette en Garmin-bruker og bruke Garmin Connect App eller ved å laste ned appen Polar Beat App og spore aktivitetene dine der.

Har du fått med deg nyhetene våre?