JAKTDAGER
HOS ALFA

Endelig høst!

Det er lite som slår høsten. Tenn et bål, finn frem kaffekjelen, kjenn den friske høstluften og kos deg på JAKT! Har du enda ikke sikret deg årets jaktstøvler kan vi nå friste med ekstra god pris på to av våre bestselgere.

Høsttilbud
Få med et par formbare innleggssåler når du kjøper jaktstøvler!
Sålene gir støtte og komfort til din fot, for en enda bedre helhetsopplevelse. Tilbudet gjelder til 31. oktober.
Jakt med Alfa jaktstøvler

RYPE A/P/S GTX

RYPE A/P/S GTX
EKSTRA LETT
Passer like bra på lange jaktdager som på fjelltur med familien.
Her har vi hentet det beste fra to verdener - den klassiske passformen til ALFA og det lette, slitesterke og vedlikeholdsfrie AlfaAir™ materialet. Dette er en stabil støvel med høyt skaft, godt grep og GORE-TEX.
Gå til produkt
Spar 1500,-
4.999 kr
Tur på fjellet med Alfa fjellsko

BEVER PERFORM GTX

BEVER PERFORM GTX
KLASSIKEREN
Jaktstøvel i fullnarvet lær med GORE-TEX. Det høye skaftet gir god stabilitet og Vibram® Grip AMG gir godt grep. Trippel søm hvorav en forsterket med Kevlar, tå og hælkalosjering gir økt slitestyrke.
Her har vi også en modell spesialutviklet for dameføtter.
Gå til Produkt
Spar 1000,-
3.999 kr

Jerv A/P/S GTX

Jerv A/P/S GTX er den høyeste og mest påkostede jaktstøvelen i vårt sortiment - ALFAs flaggskip. Dette er støvelen for krevende turer og jakt i myr, lyng og tett vegetasjon.

Gå til produkt

Jerpe A/P/S GTX

Jerpe A/P/S GTX er "7-mil"-støvelen; en joggesko med høyt skaft. Alfa Air™-materialet gjør støvelen lett. Dette er støvelen for deg som skal gå langt og være mye i bevegelse.

Gå til produkt

Bever Pro Advance 2.0 GTX

Bever Pro Advance 2.0 GTX er vår mest stabile jaktstøvel med avstivet såle, hæl og skaft. Til å være en så kraftig støvel er vekten lav.

gÅ TIL PRODUKT

M/77 og Pilot

Marsjstøvelen ble utviklet i samarbeid med det norske forsvaret i 1976. Den er ufôret, tørker raskt og et enkelt sokkeskift bidrar til tørre føtter og sko.

Gå til produkt
Middag med stormkjøkken