Arven

Alfa Sko AS er blant de eldste skoprodusentene i landet. Bedriften har røtter tilbake til 1931 og holder til på Hadeland. Til tross for at vi i dag er en moderne og fremtidsrettet bedrift, med øynene rettet mot det globale markedet, foregår all produktutvikling, distribusjon, salg og markedsføring fremdeles på Hadeland. Skoene produseres deretter i Europa og Asia, under overvåkning og tett oppfølging fra våre produktdesignere. Vi tror det blir best slik.

I snart 90 år har vi vært med på tusenvis av små og store ekspedisjoner. Fra ustø, trippende barneføtter i Bambi-sko, til lysløyperenn og dristige eventyr under fjerne og eksotiske himmelstrøk. Alfas produkter har besøkt begge polene utallige ganger, gått over Grønland og besteget de syv høyeste fjellene i verden. De røde Alfa ekspedisjonsskoene er uvurderlige favoritter for ekstreme turer på ski i bitende kulde over øde vinterlandskap.

Alfas fokus har i alle år vært kvalitet og funksjonalitet. Vi har alltid utviklet produkter av høy håndverksmessig kvalitet, og produkter som gir deg både god ytelse og holder deg varm og tørr på beina, uavhengig av om du befinner deg i lysløypa, på høyfjellet eller på jakt med gode venner.

Gjennom alle disse årene har vi etter hvert blitt en trofast turvenn for friluftsentusiaster over hele landet. Samtidig har vi også utviklet og produsert sko til profesjonelle brukere som Politiet, Forsvaret og andre yrkesgrupper med krav til produkter for krevende og ekstreme arbeidssituasjoner. Alltid med det samme fokuset; å gi brukerne kvalitetssko som er behagelige lenge.

Veien fra skofabrikk til en sporty, moderne tur- og fritidsleverandør er brolagt med erfaringer og tradisjoner, og vi bærer stolt en viktig del av den norske turarven i sekken. Likevel har eventyret nettopp begynt. Vi vil gjerne bidra til at dine fremtidige turopplevelser blir enda bedre. Go Explore!