Kundesenter

Bytte og retur

Alle returer må registreres på nett før de sendes til oss.

Hvis produktene ikke passer eller du ombestemmer deg, kan du returnere eller bytte ut det ubrukte produktet innen 30 dager i et annet produkt eller få full refusjon.

Hvordan returnere

1. Registrer returen din her:

 Registrer retur

 

2. Forsikre deg om at alle tags på skoene fortsatt er på og legg skoene tilbake i skoesken esken og plasser følgeseddel inne i esken. 

3. Pakk inn skoesken, gjerne i emballasjen skoeskene ble sendt i. 

4. Fest returetiketten du mottok med bestillingen på utsiden av pakken. Sørg for å dekke den originale forsendelsesetiketten hvis du bruker originalemballasjen.

5. Lever pakken på postkontoret / nærmeste DHL hentested.

 

Generell info om retur

Gratis retur i Norden

Vi har gratis retur på alle bestillinger i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Island ved bruk av forhåndsbetalt returetikett i pakken du mottar. 

30 dagers åpent kjøp og 90 dagers bytterett

Produktet du returnerer må være ubrukt og i sin originale tilstand med hangtags på og uskadet innpakning.

Vi aksepterer retur med full refusjon av betalingssummen din innen 30 dager etter kjøpet.

Dersom du har kjøpt feil størrelse eller passform hjelper vi deg å bytte skoene så langt vi har modellen i størrelse på lager. Om du ønsker å bytte til en annen modell så beregnes verdiforskjellen mellom kjøpssummen og kostnaden for det nye produktet.

Vi vil håndtere returen din så raskt som mulig, men det kan ta opptil to uker før du får tilbakebetalingen inn på kontoen din.

Verdiforringelsesvurdering

Vi anbefaler at du prøver dine nye sko innendørs, gjerne i en trapp, for å sikre at passformen og størrelsen er riktig. Produkter som har gjennomgått en slik «innendørstest», men returneres i ubrukt stand, inkludert intakte merkelapper, anses som nye og refunderes med fullt beløp.

Dersom du velger å fjerne merkelappene og/eller anvende skoene utendørs vil det bli gjennomført en individuell verdiforringelsesvurdering hvor faktorer som rens og puss av skoene (400-600kr) og skader bestemmer evt. fratrekk i refundert beløp. Vær oppmerksom på at en sko som returneres "brukt" har en betydelig verdiforringelse, gjerne 40-60%, alt avhengig av bruk og tilstand.

Reklamasjon

Ved returnering/bytte av et produkt som er skadet/defekt, ber vi deg lese vår Reklamasjonsinformasjon for fremgangsmåte før du sender varen i retur. For ytterligere informasjon om angrerett, se www.forbrukerradet.no