Cecilie Skog
x ALFA

Cecilie Skog er hele Norges turdronning og vet hva som kreves av en god sko. Da Cecilie ble ALFA-ambassadør i 2019 tok det ikke lang tid før vi bestemte oss for å samarbeide om å lage tidenes fritidssko til kvinner. Vi fikk raskt troen på en sko som forener Cecilies kompetanse fra utallige ekspedisjoner og eventyr, med ALFAs 100 år lange håndverkstradisjon. Cecilie + GTX 2.0 er den tredje skoen i samarbeidet med Cecilie.

I dag er Cecilie først og fremst mamma og rollemodell. Hverdagen er hektisk og Cecilie ønsket seg en sko som kan brukes til alt. Design, funksjon og slitesterke materialer har vært i søkelyset i designprosessen.

LETT, TRENDY OG KOMFORTABEL
FRITIDSSKO MED GODT GREP

"Denne skoen er for de fine eventyrene ute i naturen i hverdagen som i ferien. Cecilie + GTX 2.0 har jeg alltid med meg på tur."– Cecilie Skog
Cecilie + GTX 2.0

Denne modellen er like ideell for lettere turer i skog og mark som til bruk i bybildet. 

Det slitesterke yttertekstilet kombinert med GORE-TEX-membran gjør skoen vanntett og pustende slik at føttene holder seg komfortable uansett vær. I denne modellen går du komfortabelt og trygt på en ekstremt myk, støtdempende mellomsåle kombinert med den spesialutviklede Vibram® Grip Trail-yttersålen, som har utmerket grep på både våte og tørre underlag.

Q&A med Cecilie

Cecilie, hvordan vil du beskrive skoen din?
-Den er lett, stabil, trofast og fester et sabla godt grep om underlaget og gir meg følelsen av flyt og fremdrift.

Hvilken funksjon ved skoen vil du trekke frem som den viktigste?
-Sålen! Den sitter som støpt på underlaget, selv om du flyr eller tråkker over grus, fjell, røtter, mose og lyng. Jeg har testet den nesten overalt og var skikkelig imponert over skoen da den fikk bli med å gå Strandhåtindtraversen på Kjerringøy i fjor sommer. Samtidig må det sies at den sitter utrolig godt på foten min!

Hvilke forandringer er gjort fra forrige modell?
-Skoen har fått en ny slitesterk hovedtekstil og en sporty blå farge. Den er skikkelig snasen!

Hvordan er det å være produktutvikler?
-Elsker det! Det gøyeste jeg vet. Jeg liker å skape noe og dekke et behov.

Kvalitet og komfort er vårt sterkeste mantra

Våre produkter bidrar til å heve turopplevelsen, og alle våre produkter er utviklet med tanke på moderne friluftsliv. Skoene skal ikke bare se bra ut, men de skal være dine føtters beste venn.

Bluesign®- tekstil

Tekstilene i Cecilie + GTX 2.0 er sertifisert for å være trygge for miljøet, arbeiderne og dem som bruker produktene. Bluesign®-sertifiseringen gjelder kjemikalier, prosesser, materialer og produkter. Det hjelper produsenter med å håndtere kjemikalier på riktig måte og erstatte skadelige stoffer med sikrere alternativer.

Cecilie Skog x ALFA