Cecilie Skog og ALFA
lanserer fritidssko til kvinner

Etter utallige skisser, prototyper og tester ute i naturen, kom vi frem til to ulike modeller: Cecilie Low GTX og Cecilie + GTX

"Dette prosjektet har vært utrolig gøy og jeg føler virkelig jeg har laget tidenes fritidssko til kvinner! Modellene møter alle kravene jeg har til en tursko. De funker uansett terreng, og jeg synes de er så fine at jeg like gjerne bruker dem i byen som i skogen."
- Cecilie Skog

Da Cecilie Skog ble ALFA-ambassadør i 2019 tok det ikke lang tid før vi bestemte oss for å samarbeide om å lage tidenes fritidssko til damer. Vi med vår snart 100-år gamle håndverkstradisjon og Cecilies kompetanse fra utallige ekspedisjoner og eventyr, dette fikk vi raskt trua på. På designteamet tok vi med oss våre dyktige designere, og dermed startet vi den kreative prosessen. Design, funksjon og slitesterke materialer sto i fokus.
Cecilie + GTX
Lett, trendy og komfortabel fritidssko med høy ankelsokk, god demping og godt grep. 

Denne modellen er ideell for lettere turer i skog og mark som til bruk i bybildet. 

Det slitesterke yttertekstilet kombinert med GORE-TEX membran gjør skoen vanntett og pustende slik at føttene holder seg komfortable uansett vær. I denne modellen går du komfortabelt og trygt med en ekstremt myk, støtdempende mellomsåle kombinert med den spesialutviklede Vibram® Grip Trail yttersålen som har utmerket grep på både våte og tørre underlag.

"Denne modellen kan du bruke på turer i skogen, på stier- og grusveier- som i bybildet. Designmessig passer den både til turbukser og tights. Ikke minst kjole!"- Cecilie Skog
Cecilie Low GTX
Lett og komfortabel tursko, med god demping og godt grep.

Cecilie Low GTX er designet og utviklet for å gi aktive kvinner en bedre turopplevelse. Det slitesterke yttertekstilet kombinert med GORE-TEX membran gjør skoen vanntett og pustende slik at føttene holder seg komfortable uansett vær. Med Cecilie Low GTX går du komfortabelt og trygt med en ekstremt myk, støtdempende EVA mellomsåle kombinert med den spesialutviklede Vibram® Grip Trail yttersålen som har utmerket grep på både våte og tørre underlag. 

"Denne skoen er for de fine eventyrene ute i naturen i hverdagen som i ferien. Cecilie Low GTX har jeg alltid med meg på tur."– Cecilie Skog
Kvalitet og komfort er vårt sterkeste mantra

Våre produkter bidrar til å heve turopplevelsen, og alle våre produkter er utviklet med tanke på moderne friluftsliv. Skoene skal ikke bare se bra ut, men de skal være dine føtters beste venn. Cecilie Skog er ikke bare kjent for sine tøffe ekspedisjoner til Mount Everest, Nordpolen og Sydpolen. Hun er en inspirator, en rollemodell og et forbilde. Vi er stolte av å representere Cecilie Skog som ambassadør og produktutvikler. 

ALFA > Cecilie > Go explore

Andre tursko fra ALFA

Vis alle