Sporty og Stilrene Sneakers fra Alfa

MØT MODELLEN
EIDE ADVANCE GTX

Funksjonalitet møter stil og komfort. Ønsker du en sporty look og en komfortabel såle etter ortopediske prinsipper- er dette modellen du har lett etter. 

Det å kle seg i behagelige sko med en solid såle har blitt trendy, og må nok være det beste som har skjedd ryggene våre på lenge.

Komfortabel, fresh og kul!

Fra asfalt til grus og sti - Eide Advance GTX er en skikkelig allrounder sko. Bruk Eide Advance GTX på jobben og til lette turer i skog og mark. GORE-TEX membran gjør modellen vanntett og gir god pusteevne. 

Unik sålekonstruksjon

ALFA Nortik sålen er ergonomisk konstruert for en ideell kombinasjon av støtte under fotbuen, og gir et godt grep mot underlaget og balanse når man går. Mellomsålen sørger igjen for en komfortabel demping når man går på harde underlag.

Slitesterk og miljøsertifisert

Eide Advance GTX er laget av slitesterk og Bluesign®-godkjente tekstiler som sitter godt på foten og gir en behagelig følelse under bruk. 

Eide Advance GTX er en perfekt sko for aktive mennesker i hverdagen. Klassisk, stilrent og behagelig- vi gleder oss til å se deg med Eide Advance GTX på foten!

Eide Advance GTX inngår i ALFAs STEG kolleksjon som er et designsamarbeid mellom ALFA og skoinnovatøren Mike Friton. Med over 30 års erfaring som designer i Nike, er Mike Friton anerkjent og prisbelønt for sitt arbeid.

«Det som er viktig for meg er at når du tar på en sko for første gang, vil jeg at det skal føles bra. Med dette designet ønsket jeg å la foten bevege seg fritt og naturlig. Disse skoene gir yttersiden av foten og tærne plass til å spre seg.»

Skoinnovatør Mike Friton om STEG-kolleksjonen

SE HELE
STEG KOLLEKSJONEN