Samler ved med hodelykt

Farsdag

Gratulerer med farsdagen!
Søndag 13. november er det farsdag og da er det tid for å glede en pappa, bonuspappa, onkel eller en annen farsfigur som fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Vi har satt ned prisen på noen av våre mest populære produkter slik at du kan skjemme bort far - eller deg selv?

Til en sporty far

STEG-kolleksjonen er komfortable hverdagssko som kan brukes på jobb og gåturer med hardt underlag, som asfalt og grus. En sko med GORE-TEX, utviklet etter ortopediske prinsipper og fotens naturlige bevegelse. Perfekt til pappas føtter!

Til friluftsmannen

Hva er vel ikke bedre enn frisk luft?
Skal du nyte en tur ute i skogen eller på fjellet er det viktig med gode sko. Alfa har gjennom 90 år alltid hatt som mål å utvikle sko som er best i sin klasse. Våre produkter skal bidra til bedre turopplevelser gjennom en unik kombinasjon av kvalitet og komfort.

ALFAs tur- og fjellsko har GORE-TEX som sørger for at du holder deg tørr og komfortabel på beina hele dagen. Samtidig vet vi at alle føtter er forskjellige, derfor har vi et snøresystem som gjør at skoen kan individuelt tilpasses pappas fot.

Det er ikke alltid man trenger nye sko. Er man flink til å vedlikeholde skoene man allerede har kan de holde i mange år. ALFA har vedlikeholdsprodukter til alle type tur- og fjellsko. Et par nye innleggsåler kan også være med på å gi far en bedre turopplevelse. Sålene formes etter foten og gir ekstra støtte og demping.

På telttur med barn