Endless
possibilities.

Bring your brand to life

I over en mannsalder har norske jegere valgt våre jaktstøvler. Sammen har vi utviklet og forbedret skoene, tilpasset dem til ulike typer terreng og de mange jaktformene. Vi har støvelen for deg, enten du jakter stort eller smått, smyger deg rundt i timesvis, sitter på post langt inne i skogen, bærer tungt eller jakter med hund.

UTE MED DE BESTE

Jakt gir gode, sosiale opplevelser ute i naturen, men det kan også være krevende, i ulendt terreng og lange dager med skarpt blikk. Da må du ha utstyr du kan stole på. En god jaktstøvel skal sørge for tørre, varme og komfortable føtter, slik at du kan nyte opplevelsen og ha fullt fokus på oppgavene. Her finner du våre beste jaktsko, med eksepsjonell kvalitet og tekniske oppbygging.

Vi har til gode å høre noen som setter foten ned i denne og ikke nevner den fantastiske komforten. ALFA Jerv A/P/S GTX er en støvel med ekstra skafthøyde. Den passer derfor veldig godt for deg som går mye i myrlendt terreng og trenger stabilitet. Skaftet er ikke avstivet som på Bever Pro, men høyden gir likevel den stabiliteten som trengs, samtidig som komforten ivaretas med Memoryfoam. Jerv byr på det ypperste av materialer og oser av kvalitet.

HVA ER DU
PÅ JAKT ETTER?

Bever Pro Advance 2.0 GTX

Ekstra stabil jaktstøvel

Jerv A/P/S GTX

Undertekst

FULLT FOKUS
PÅ BYTTET

Vår siste nyvinning Jerpe A/P/S GTX med BOA®, som gjør at du raskt og enkelt kan tilpasse snøringen etter aktivitetsnivå og terreng. Støvelen er superlett og nærmest vedlikeholdsfri. Når du kan stole på utstyret, er selve jakten alt du trenger å tenke på.

Det som er så unikt med Bever Pro 2.0 er forholdet mellom den lave vekten og stabiliteten i støvelen. en utrolig god allrounder som passer seg like godt til lange dager i jaktteigen som på fjelltur med familien. Denne støvelen er det ikke noe i veien å bruke som vanlig fjellstøvel. På grunn av det ekstra avstivede skaftet passer støvelen både til bratt terreng og til turer med tung oppakning.