PÅ SPORET
AV SUKSESS

Enten du går kosetur i påskesola, skøyter utenfor sporet eller driver med konkurranse i nypreppa løyper, så har vi skiskoen til deg. ALFA har langrennsko til barn og voksne med tekniske egenskaper tilpasset ulike bruksområder. Felles for alle; de holder deg varm, tørr og komfortabel, uansett skieventyr.

VARME + STABILITET

For at du skal kunne yte ditt beste, uansett snøforhold, lager vi skisko av ypperste kvalitet med utvalgte funksjoner og materialer. Skiskoenes oppbygning styres av aktiviteten de lages for. På den måten sikrer vi stabiliteten du trenger for å ha full kontroll over skiene.

Med fokus på isolasjon sørger vi for at du holder beina tørre og varme i minusgrader. ALFA lager skisko for norske vinterdager, og da har vi selvsagt godt isolerte binnsåler i naturmaterialer i våre modeller.

Usikker på valg av skisko? Her er tre ting du bør tenke på før kjøp.

Markedets varmeste langrennssko. Holder føttene tørre og varme selv ved lav aktivitet. Her er kuldeisolerende mellomsåle og et luftisolerende mellomlag mellom yttersokk og innersøvel gir ekstra kundeisolering. Den høye skoen gir god støtte og kontroll over skiene samtidig som man unngår snø inni skoene. En svært komfortabel langrennstøvel som er perfekt for deg som går rolige skiturer i klassisk stil.

Les mer om Horizon A/P/S GTX

Skistøvelen som er perfekt for råe damer i langrennssporet. Det er en svært komfortabel og varm skistøvel som passer både til korte og lange turer. Skoen er lagd i hvitt AlfaAir materiale, som både er slitesterkt og spesialbehandlet for å avvise snø og smuss.

Les mer om ALFA Horizon A/P/S GTX W

TEKNOLOGI
I ALLE LEDD

En skisko er ikke bare en skisko. Alle elementer, fra innerst til ytterst, er med på å forme skoenes unike funksjon. Isolasjon, vanntetthet og pustende egenskaper er tre områder vi fokuserer på når vi designer skisko for norske forhold.

ALFA EXC Advance GTX er en høykomfortabel skistøvel med racingfølelse for de lange og kalde dagene. En unikt varm racingsko, takket være den aluminiumskledde mellomsålen i Texon.

Les mer om EXC Advance GTX

En unik kombisko med super stabilitet og kontroll over skiene. Den integrerte ankelstøtten sitter nær ankelen og sikrer topp stabilitet samtidig som den gir god fleksibilitet i såle og ankel for frasparket i klassisk.

Les mer om ALFA Combi Advance GORE-TEX