Ledig stilling: CFO

Veien fra tradisjonell skofabrikk til en sporty, moderne tur- og fritidsleverandør er brolagt med erfaringer og tradisjoner, og vi bærer stolt en viktig del av den norske turarven i sekken. Likevel har eventyret nettopp begynt. Både selskap, produktdesign og merkevare gjennomgår en kraftig modernisering og revitalisering. Vi forbereder oss nå på å trå sterkere inn i det internasjonale markedet og er klare for en ny vekstfase. Målsetningen til Alfa Sko er å tilgjengeliggjøre høykvalitets sko med en uovertruffen komfort langt utover det nordiske markedet, og vi er nå på jakt etter en CFO som kan ta ansvaret for selskapets økonomifunksjon.

For å kunne gjennomføre våre strategiske ambisjoner søker vi en forretningsorientert og gjennomføringssterk CFO. Du vil inngå i ledergruppen i Alfa Sko AS, få det overordnede ansvaret for selskapets samlede økonomi-, regnskaps- og finansfunksjon, håndtere daglig drift og være en sterk premissgiver for selskapsutvikling, virksomhetsstyring og samarbeid på tvers av virksomheten, både i Norge og internasjonalt. Du vil ha ansvaret for finansiell og økonomisk styring og rapportering av nøkkeltall og regnskap. I tillegg sikre gode proaktive analyser som grunnlag for strategiske valg og beslutninger.

Vi ser etter personer som har et sterkt ønske om å skape resultater, og har en utpreget kommersiell og forretningsorientert legning. Rett person kjennetegnes ved sin offensive, analytiske og operative lederstil, med et bredt strategisk perspektiv. Du evner å motivere og sette retning, og er samtidig god på å kommunisere og samarbeide. Vi forutsetter høyere utdanning og relevant erfaring fra økonomi- og finansleder roller.
Alfa Sko skal kjennetegnes ved å være en fremoverlent og nytenkende gjeng, og som leder vil du være en drivkraft til at vi sammen spiller hverandre gode, gir bånn gass og skaper muligheter - som er helt unike!

Vi har en åpen kultur hvor det er høyt under taket, noe som betyr at forslag til forbedringer, nye idéer og nye muligheter verdsettes.
Alfa Sko har ansatte i både Norge og Sverige. Hovedkontoret ligger i dag på Gran, men vi er åpne for at din rolle er lokalisert i Oslo-området.
Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til partner Jan Kirkerud i Amrop, mobil: 982 13 812.
Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

 

Om arbeidsgiveren

Alfa Sko (www.alfa.no) er en tradisjonsrik, norskeid merkevarebedrift. I mer enn 90 år har vi produsert ski- og tursko for kvalitetsbevisste frilufts entusiaster i alle aldere. I tillegg har vi i en årrekke vært leverandør av fottøy til profesjonelle brukere i politiet, i forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet.

Alfa Sko omsatte i 2021 for 167 millioner kroner, og har de siste årene hatt god vekst. Vi har 19 ansatte i Norge som arbeider med produktdesign- og utvikling, salg, markedsføring og administrasjon. Våren 2017 etablerte vi oss i Sverige med tre ansatte i datterselskapet Alfa Sko AB. Produksjonen foregår hos utvalgte kvalitetsprodusenter i Europa og Asia, under tett oppfølging av vår produktutviklingsavdeling og i henhold til strenge retningslinjer og kvalitetskrav.

Majoritetseier i Alfa Sko er Aars AS (www.aars.no), som er Møllerfamiliens familiekontor og investeringsselskap. Det er i dag 3. og 4. generasjons eiere i familien som gjennom Aars driver aktivt eierskap med et langsiktig perspektiv. Porteføljen av selskaper inkluderer virksomheter i en rekke ulike bransjer, som blant annet Møller Eiendom, Møller Mobility Group, OneCo, InfoCare, Alfa Sko, Pizza Hut Sverige og Micro Matic. Totalt omsatte Aars konsernet for NOK 44 milliarder i 2021 med nesten 9.000 ansatte i dag.