Om ALFA

Alfa er en tradisjonsrik, norskeid merkevarebedrift. I mer enn 90 år har vi produsert ski- og tursko for kvalitetsbevisste friluftsentusiaster i alle aldere. I tillegg har vi i en årrekke vært leverandør av fottøy til profesjonelle brukere i politiet, i forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet.

Selskapet har hovedkontor i Nydalen og er norskeid av Aars Invest AS. I 2022 omsatte selskapet for 214 millioner kroner. Vi har 21 ansatte i Norge som arbeider med produktdesign- og utvikling, salg, markedsføring og administrasjon. Våren 2017 etablerte vi oss i Sverige med tre ansatte i datterselskapet Alfa Sko AB. Produksjonen foregår hos utvalgte kvalitetsprodusenter i Europa og Asia, under tett oppfølging av vår produktutviklingsavdeling og i henhold til strenge retningslinjer og kvalitetskrav.

Vår historie

ALFA har vært eksperter på sko siden 1931 og vi gjør alt for at du skal få de beste turopplevelsene.

Alfa har alltid hatt som mål å utvikle sko som er best i sin klasse. Våre produkter skal bidra til bedre turopplevelser gjennom en unik kombinasjon av kvalitet og komfort. Med vår innovative tilnærming kombinerer vi moderne teknologi og materialer på en måte som utfordrer eksisterende standarder.

Alfas historie er lang og stolt, men vårt fokus er som alltid fremover. Både selskap, produktdesign og merkevare har den seneste tiden gjennomgått en kraftig modernisering og revitalisering, og vi forbereder oss nå på å trå sterkere inn i det internasjonale markedet. Vi tror markedet for sko med uovertruffen komfort har et potensial langt utover det nordiske markedet.

Kvalitet og komfort er vårt sterkeste mantra. Våre produkter bidrar til å heve turopplevelsen, og alle våre produkter er utviklet med tanke på moderne friluftsliv. Skoene skal ikke bare se bra ut, men de skal være dine føtters beste venn. På hver enkelt tur, og over flere år.

SAMFUNNSANSVAR

ALFA har et aktivt forhold til samfunnsansvar, miljø og å lage bærekraftige produkter.
Idrettsforbundet inngår leverandøravtale med Alfa Sko AS

ALFA leverte også sko som ble brukt av ansatte i LOOC og frivillig personell i forbindelse med de olympiske vinterleker på Lillehammer i 1994. Nå er vi tilbake som leverandør!

Forhandlere

Oversikt over ALFAs forhandlere i Norge

Kontakt oss

Dersom du ikke finner svar på det du lurer på, er du velkommen til å kontakte oss.

LEDIGE STILLINGER

Ledige stillinger

SPONSORSØKNAD

Søknadsskjema

Bedriftsinformasjon

Alfa Sko AS
Jarenstranda 12
2750 Gran, Norge
Org. nr. 951 001 880

Kontakt oss