Dråpen på nesetippen fryser øyeblikkelig. Avskåret fra omverdenen, i et krater dannet for mer enn 200 millioner år siden, står Loury Lag og Mathieu Blanchard. De befinner seg i Canada, nærmere bestemt Lake Manicouagan – også kalt Eye of Quebec. 

Gradestokken viser 40 kuldegrader og de hører drønn fra isen de skal bo på de neste 10 dagene. 250 kilometer med is og snø skal forseres. På føttene har de 90 år med erfaring fra ALFA.

SKAL DU UTFORDRE NATURKREFTENE, TRENGER DU UTSTYR SOM IKKE SVIKTER DEG.

Alene til Nordpolen, over de syv fjell eller på høstjakt på Hardangervidda. Når du skal ut og gå, er Alfa det beste valget. Vi har vært med på store og små turer siden 1931, og har tatt del i nordmenns viktigste turopplevelser. Det skal vi fortsette med i fremtiden. 

Polar APS

Polar APS er en komfortabel ekspedisjonsstøvel utviklet for at du kan legge ut på grensesprengende eventyr. Den spesialutviklede lesten gir god plass til Polar liner og har ekstra kuldeisolasjon i såle og innerstøvel. Hold deg varm på beina under ekstremt kalde forhold med Polar APS.

Fjellskipakker -30%

Dere går til venstre der vi andre går rett frem, dere går opp bakken der det aldri blir kjørt spor – og hver gang får dere nye opplevelser. Opplev ditt nærområde på en helt ny måte med fjellski.