Vi tar deg dit du vil

SKAL DU UTFORDRE NATURKREFTENE, TRENGER DU UTSTYR SOM IKKE SVIKTER DEG.

Alene til Nordpolen, over de syv fjell eller på høstjakt på Hardangervidda. Når du skal ut og gå, er Alfa det beste valget. Vi har vært med på store og små turer siden 1931, og har tatt del i nordmenns viktigste turopplevelser. Det skal vi fortsette med i fremtiden. 

FJELLSKIPAKKER

Dere går til venstre der vi andre går rett frem, dere går opp bakken der det aldri blir kjørt spor – og hver gang får dere nye opplevelser. Opplev ditt nærområde på en helt ny måte med fjellski.

FJELLSKISKO

Vi har vært på polene, gått Norge på langs, Canada på kryss og tvers, og gjennom Sibir. ALFA har fjellskistøvler til alt fra store ekspedisjoner i ekstremvær til de enklere dagsturer på fjellet.

TURSKØYTER

Å gå på turskøyter er blitt en populær aktivitet når de store vannene fryser til is om vinteren. Å gli bortover islagte vann er en super måte å oppleve naturen på. ALFA har lansert turskøyter med NNN- og BC-binding, slik at du kan utvide sesongen for dine skisko.

PRISVINNENDE DESIGN I NORSK ULL

Vi er skikkelig stolte av å ha vunnet Designindustriens Bransjepris for skoen Stad , og laget en sko som er både varm, komfortabel, slitesterk og stilfull. Sammen med Gudbrandsdalens Uldvarefabrik har vi utviklet slitesterke vintersko, som holder seg fine uten vedlikehold. Et unikt samarbeid mellom to kvalitetsorienterte bedrifter med lang erfaring og kontinuerlig teknologisk utvikling. Utforsk våre vintersko i ull!

NYHET! STAD BRUN

En lett og komfortabel vintersko med snøring, for deg som krever litt mer ytelse. Dette er en sko du gleder deg til å bruke så snart kulda setter inn.