Laster bilder

Laster bilder

STØVEL SVEIS
 • STØVEL SVEIS - Black/Red

STØVEL SVEIS

Kraftig støvel som tåler metallsprut og høy varme.

NOK 500,-

Legger tilLegg i handlekurvGratis frakt og retur!

Viktigste funksjoner

SB HRO A

Tåbeskytter. Oljebestandig såle. Varmeresistent. Antistatisk.

EN ISO 20 345

Personlig verneutstyr - Vernesko.

Om STØVEL SVEIS

Støvel laget av kraftig, fullnarvet skinn for å tåle metallsprut og høy varme. Sydd med Kevlar-tråd som tåler ca. 600°C. Sømmene er dessuten niteforsterket. Yttersålen tåler 300°C. Sveisestøvelen er utformet for å være lett å ta av dersom uhellet er ute med sveis og smelteperler. Røde remmer for å finne ”nødutgangen” lett. Innleggsåle belagt med Cambrelle®. Polstret pløse og toppkant gir en komfortabel avslutning mot leggen. Tåforsterker i TPU.

Materialer

 • Full-Grain Leather

  Fullnarvet lær er den beste lærkvaliteten, med gode pusteegenskaper og en glatt overflate som gjør den svært slitesterk og vannavvisende.


Andre funksjoner

 • Toe Protection

  Tå forsterkning som gir ekstra slitestyrke og forlenger skoens levetid.

Størrelsesguide

Størrelsesguide

For enkelt å måle fotens lengde legger du et papir inntil veggen. Plasser så foten (barfot eller med en tynn sokk) på papiret med hælen inntil veggen. Det er viktig å stå oppreist når man måler. Sett en strek foran den lengste tåa, og mål med en linjal. Mål begge føttene; det er ikke uvanlig at den ene foten er større enn den andre. Når du har stadfestet fotens lengde legger du på et overmål som vil bestemme hvilke type sko eller støvel du skal kjøpe.

OVERMÅL

Jakt og fjell

 • Hiking Low og Hiking Mid ca. 1 cm.
 • Fjellstøvler, jaktstøvler og vinterstøvler ca. 1,5 cm.

Skistøvler

 • Racing ca. 1 cm.
 • Backcountry, Touring og Expedition ca. 1,5 cm

Proff

 • Lavsko og skolett ca. 1 cm.
 • Støvel ca 1,5 cm.

For å finne din størrelse bruker du det totale centimetermålet (inkludert overmål) og velger respektive størrelse fra tabellen over. Evt kan du ta det totale centimetermålet (inkludert overmål), gange tallet med tre og dele på to. Rund opp til nærmeste hele tall for å finne din størrelse.

Disse metodene fungerer som veiledere. Vi anbefaler at man alltid prøver skoene for å finne den perfekte støvelen og passformen da ingen føtter er like.

×