HELT PÅ
VIDDA

Trives du i fjellheimen med ski på bena? Hos oss finner du fjellskistøvler til alt fra store ekspedisjoner i ekstremvær til de enklere dagsturer på fjellet. Alle våre fjellskisko holder deg varm, tørr og komfortabel på dine eventyr enten det er hardt føre eller løssnø under deg.

SMÅ ELLER
STORE EVENTYR?

KOMFORT PÅ TUREN

Når du legger ut på skitur er komfort alfa og omega, for ingenting ødelegger gleden mer enn gnagsår og frosne tær. Gode fjellskisko sørger for både varme, stabilitet og god passform, og det er dette vi i ALFA har fokus på. Med bakgrunn i den flotte, men kalde, norske vinteren har vi konstruert mang en fjellskisko som du kan velge blant, enten du skal ta turen over vidda, gå bratt opp fjellet eller ut på de villeste ekspedisjoner.

Verdens mest solgte fjellskistøvel! Den perfekte fjellskistøvelen for deg som elsker de mange og varierte opplevelsene vinterfjellet kan by på. Uansett vær og forhold.

Les alt om Skarvet Advance GTX her

Outback A/P/S 2.0 GTX er den komfortable og ekstra varme BC fjellskistøvelen. Toveis glidelås gir deg gode ventileringsmuligheter og samtidig enkel tilgang til snøresystemet. Løssnø er ingen utfordring med Outback A/P/S 2.0 GTX!

Les mer om Outback A/P/S 2.0 GTX her

Xplore er et resultat av et godt og innovativt samarbeid mellom produktutviklere fra ALFA, Rottefella og Åsnes. Med Xplore systemet vil opplevelsene dine på fjellski bli mer komfortable og du vil få stabile nedkjøringer.

Les mer om Xplore-konseptet

ALFA Free A/P/S GTX er en fjellskistøvel utviklet til Xplore™-systemet med forbedret komfort, stabilitet og styreegenskaper. Den innebygde ankelstøtten, AISS, forbedrer stabiliteten og kontrollen i utfordrende terreng.


Les alt om Free A/P/S GTX her

FOR DE EKSTREME
OPPLEVELSENE

Har du tenk deg ut på mer eller mindre ekstreme vinterekspedisjoner? Da bør du få med deg riktig utstyr. ALFA har skistøvler som varmer og er godt egnet for ekstreme forhold og tøffe turer. Vi har også isolerende liner og kartank i ull du kan ha som innersko.

ALFA Polar A/P/S er ekspedisjonsstøvelen som brukes på de tøffeste turene. En komfortabel og svært varm skistøvel, perfekt for eventyreren som ikke vil la ekstrem kulde sette en stopper for ekspedisjonslysten.

Les alt om ALFA Polar A/P/S her