NYHET - PROFF

VERNESKO OG
ARBEIDSSKO

Vi vet at lange arbeidsdager på hardt underlag stiller ekstra høye krav til skoene man har på føttene. Forskjellig type arbeid stiller ulike krav til sko. Vi har lyttet til fagfolk. Resultatet er en serie unike verne- og arbeidssko i vedlikeholdsfritt og slitesterkt AlfaAir™-materiale.

Alle skoene i den nye ALFA Work-series har lik "grunnmur". Skoene er bygd på en romslig og komfortabel lest. Innleggssålen er antibakteriell og fukttransporterende, og har ekstra støtdemping i hæl og forfot. Yttersålen fra Vibram har myk spikertrampbeskyttelse og er SRC godkjent. Mønstret i sålen gir deg godt grep på defleste typer underlag. Selvfølgelig finner du ESD (ElectroStatic Discharge) i yttersåle og innleggssåle. Snøresystemet fra BOA gjør at du kan justere passformen med mikropresisjon. Beskyttelsesskjold foran BOA-strammehjulet forhindrer at hjulet skal gå opp eller bli ødelagt. La ALFA ta vare på føttene,
så kan du fokusere på å få jobben gjort.

Glimt AWS er en lett og slitesterk vernesko med vernetå i glassfiber. Glimt AWS er utviklet for deg som arbeider som mekaniker eller snekker, eller har jobb som stiller liknende krav til vernesko.

Standard: EN ISO 20345
Klasse: S3, ESD, WRU, SRC
Vekt str. 42: 528gram

Grid AWS er en lett og slitesterk vernesandal med glassfiber vernetå. Grid AWS er skoen for deg som trenger ekstra lufting, samtidig som sikkerheten ivaretas.

Standard: EN ISO 20345
5Klasse: S1P, ESD, SRC
Vekt str. 42: 526gram

Gnist AWS er en lett og slitesterk verneskolett med glassfiber vernetå. Det høye skaftet gir god ankelbeskyttelse. Ankebeskyttelse er viktig i yrker hvor man er utsatt for vridning i ankelen, som for eksempel yrkessjåfør eller snekker.

Standard: EN ISO 20345
Klasse: S3, ESD, WRU, SRC
Vekt str. 42: 577gram

Geo AWS er en lett og slitesterk arbeidssko uten vernetå. Perfekt for deg som ikke har behov for vernetå, men fortsatt ønsker en sko med sikkerhetselementer. Passer prosjektledere eller yrker som har liknende krav til arbeidssko.

Standard: EN ISO 20347
Klasse: O3, ESD, WRU, SRC
Vekt str. 42: 471gram