Kundesenter

Reperasjon av sko

Lang levetid er det viktigste bidraget i bærekraftige sko. Det aller viktigste for at skoene skal vare er rett og jevnlig vedlikehold. Om skoene skulle få skader så er det en del småreparasjoner du kan gjøre selv, som å lime såler og kalosjeringer som begynner å løsne, eller å smøre glidelåsen - les mer her. En skomaker kan i tillegg hjelpe deg med mange feil som kan oppstå på en sko. Ta kontakt med din lokale skomaker så vil de hjelpe deg.

For å gi ALFA produkter enda lenger levetid vil vi begynne å tilby service og reparasjon på en del av våre produkter. Impact A/P/S GTX er det første produktet hvor ALFA tilbyr full service og reparasjon på alle deler (inklusive GORE-TEX membranen). Dette gjør det mulig å få skoen til nærmest å vare evig.

Servicen vil bli gjennomført hos Skomaker Våge på Gjøvik. Kun originaldeler vil bli brukt i reparasjonen og utskiftede deler vil bli resirkulert.

Foreløpig tilbyr vi kun reparasjon av Impact A/P/S GTX modellen, men vi jobber for å kunne tilby reparasjoner av slitedeler også på andre modeller.