TURSKØYTER

Den beste opplevelsen får du med GORE-TEX

Hold deg varm og tørr på isen med skisko og fjellskistøvler fra ALFA. GORE-TEX sørger for at fuktigheten på føttene dine slipper ut og at vannet på utsiden ikke trenger inn - på hele turen.

Anbefalte fjellskistøvler

Våre fjellskistøvler passer utmerket til turskøyter. Tykkelsen på læret gir deg god isolasjon og GORE-TEX sørger for at du holder deg tørr på beina. Under ser du våre anbefalte modeller. Støvlene passer til turskøyter med Rottefella BC binding

Guard Advance GTX

Guard Advance GTX er en videreutvikling av Skarvet Advance GTX. Guard er en varm og kraftig fjellskistøvel i fullnarvet lær perfekt for lange eller krevende turer på isen. På grunn av avstivingen i støvelen og varmen i skoen egner den seg også godt for turskøyter. Helkalosjeringen sørger for ekstra beskyttelse og lenger levetid på støvlene. Guard Advance GTX finnes også i størrelse 49 og 50.

Les mer om Guard Advance GTX

Skarvet Advance GTX

Skarvet er verdens mest solgte fjellskistøvel! Skarvet Advance GTX består av ett stykke fullnarvet lær og er vinterfôret med GORE-TEX. Den gode isolasjonen og Memoryfoam'en som former seg etter foten gir deg god komfort hele dagen.

Les mer om Skarvet Advance GTX

Kikut Perform GTX

Kikut Perform GTX er en fjellskistøvel i nubuck lær og med pløse i tekstil og lær. Tekstilet gjør at støvelen er litt lettere og puster bedre enn støvler med lær i hele pløsen. Tåpartiet er ekstra forsterket for å beskytte skinnet.

Les mer om Kikut Perform GTX
Anbefalte skisko

Våre skisko med GORE-TEX og slitesterke AlfaAir™-materiale er det letteste skovalget til turskøyter. Ekstra innebygd ankelstøtte gir deg full kontroll.

Combi Advance GTX

Ønsker du en skisko du kan bruke til alt? Combi Advance GTX kan brukes til turskøyter, og til klassisk- langrenn og til skøyteski! Skoen gir deg god kontroll på skøytene, samtidig som den sitter komfortabelt på foten og gir god støtte. Combi passer til turskøyter med Salomon ProLink Touring, Rottefella NNN og Turnamic binding.

Horizon A/P/S GTX

ALFA Horizon A/P/S GORE-TEX er en svært komfortabel og varm turstøvel for lange dager på isen. Den høye skoen gir god støtte og kontroll over skøytene samtidig som man unngår snø inni skoene. Yttermaterialet er spesialbehandlet for å avvise snø og smuss.

SIKKERHET PÅ
TURSKØYTER

Når du går på turskøyter er du selv ansvarlig for din egen sikkerhet. Vi oppfordrer deg til å melde deg på kurs og lære mer om turskøyter, sikkerhet og is. Om du skulle være uheldig og gå gjennom isen er det krevende å komme opp uten hjelp. Ha alltid med deg sikkerhetsutstyr: Ispigger, redningsline, tørt tøy (bruk vanntett pakkpose) og helst ryggsekk med stropp mellom beina. Ryggsekken vil gi deg flyteevne dersom du går gjennom isen. Staver med ispigg kan brukes til å sjekke tykkelse på isen.