Kundesenter

Størrelseguide

En god turopplevelse kan raskt bli ødelagt av ubehagelige føtter. Det viktigste er at skoene er passe store. En generell regel er at du skal kunne ha en finger bak hælen i skoen når tærne er foran på tåboksen. For å gjøre denne testen må skoene snøres helt opp. På noen støvler med høyt skaft kan denne testen være vanskelig å gjøre.

Passformen på ulike skomodeller er ulik. Vi har derfor laget individuelle størrelsesguider for hvert av våre produkter, så du bør kunne finne riktig størrelse for føttene. I tillegg kan du se på produktsiden til produktet om produktet har en slim, regular eller wide passform

Trykk på Velg riktig størrelse over størrelsene på produktsidene for å se størrelsesguiden for dette produktet.

ALFA størrelsesguide

Følg denne metoden for å måle foten din i henhold til størrelsesguiden:

For enkelt å måle fotens lengde legger du et papir inntil veggen. Plasser så foten (barfot eller med en tynn sokk) på papiret med hælen inntil veggen. Det er viktig å stå oppreist når man måler. Sett en strek foran den lengste tåa, og mål med en linjal. Mål begge føttene; det er ikke uvanlig at den ene foten er større enn den andre. Rund opp til nærmeste hele tall for å finne din størrelse.

Disse metodene fungerer som veiledere. Vi anbefaler at man alltid prøver skoene for å finne den perfekte støvelen og passformen da ingen føtter er like.