TIL FOTS ›
SIDEN 1931

Helt siden 1931 har Nordmenn satt sin lit til våre sko. Uansett distanse, terreng, eller værmelding – vårt mål er å utvikle de beste skoene ved å kombinere høy teknisk kvalitet og komfort. Med kontinuerlig brukerrettet produktutvikling designer vi prisvinnende sko for aktiviteter med et klart formål.

MEST POPULÆRT,
AKKURAT NÅ

Walking › Hiking › Trekking › Expedition › Skiing › Hunting › Working

Alt dette er ulike måter å bevege seg på, i ulikt terreng og under ulike forhold. Det krever egne sko med ulike funksjoner og tekniske egenskaper, og dermed en egen tilnærming til hvordan hver sko utvikles.

Profesjonelle fjellguider gir tilbakemelding på ALFA® Juvass A/P/S GTX som de bruker når de bestiger Norges høyeste fjell, hver eneste dag i sommersesongen.

Skoene våre har vært på begge polene, i nabolagets skoger og på verdens høyeste topper. Med kontinuerlig tilbakemelding fra våre skobrukere, er hver sko utviklet og raffinert til perfeksjon. Dette er arven som lever videre i alle Alfa-sko.

CRAFTED BY
NORWEGIAN NATURE

Vi viker aldri fra kvalitet

Alle våre sko har spesialutviklede såler med en gummiblanding som gir deg grepet du trenger, både i vått og tørt terreng. Vi lagert slitesterke sko for alt fra gåturer til fjellturer, for ekspedisjonsfarere og naturelskere. Enten det er store eventyr, eller lokale oppdagelsesferder, de vil gi selvtilliten og kontrollen du trenger. Vi søker alltid den riktige balansen mellom stabilitet og fleksibilitet i skoene våre.

Bedre materialer, ikke flere sko

Hos ALFA er vi opptatt av bærekraft og reduksjon av overforbruk, derfor er vi veldig nøye når vi velger materialer til produktene våre. Vi velger alltid kvalitet fra sertifiserte og bærekraftsfokuserte partnere, slik at skoene tåler mange års bruk og etterlater lavest mulig klimaavtrykk.

Ved å lansere verdens første fullt reparerbare GORE TEX tursko, Impact A/P/S GTX, er vi nå et skritt videre på vår bærekraftsreise.