#eventyrlyst

#eventyrlyst

Et spennende ord. Et ord jeg forbinder med naturopplevelser, livsglede og håp. #eventyrlyst handler om å se frem mot et mål. Det handler om å glede seg til å oppleve det som befinner seg utenfor ytterdøra. Jeg finner stor glede av å være ute i norsk natur og kjenner på eventyrlysten både de gangene jeg står i sterk kuling med ski på beina og de gangene jeg tar meg en kveldstur ut i parken til lyden av fuglekvitter og rennende vann. Gjennom #eventyrlyst håper jeg vi sammen kan inspirere til nye turer i skog og mark. 

DEL DIN #EVENTYRLYST

Den siste tiden har jeg tenkt endel på hvordan eventyrlysten er en motivator og drivkraft for så mange mennesker. Vi har ulik erfaring og kompetanse når det kommer til tur og friluftsliv, og eventyrlysten vil naturlig nok også ha ulik effekt på oss alle. Noen søker de høyeste topper eller de mest krevende turene som er å oppdrive. Andre finner stor glede av å ta seg en tur i nærmeste skogholt. Hva er eventyrlyst for deg? 


Er det kanskje nypreparerte skiløyper blant snødekte trær som vekker eventyrlysten? 

Jeg synes det hadde vært utrolig moro å se hva dere der ute forbinder med eventyrlyst og jeg tror vi sammen kan inspirere enda fler til å kjenne på eventyrlysten og til å oppleve det fine med å være på tur. Nå er det straks påske og mange skal ut på tur. Det er en glimrende anledning til å dele litt eventyrlyst.

- så del dine øyeblikk med oss andre i sosiale medier og bruk emneknaggen #eventyrlyst for å vise øyeblikk der du og de du er sammen med opplever nettopp eventyrlyst. 


Man trenger ikke søke fart og spenning for å føle eventyrlyst. Da jeg levde det primitive liv på Saltfjellet kjente jeg absolutt på eventyrlyst! 


Det samme gjorde jeg da jeg levde strandlivet i Lofoten. 

#Eventyrlyst handler om å dele turopplevelser og eventyrlyst i sosiale medier. Jeg håper det kan være en knagg, en unnskyldning eller en liten motivasjon til å komme seg ut, eller til å invitere med seg noen ut. 

DEL EVENTYRLYST, VINN ET SKIKKELIG EVENTYR!

Mitt år som Alfas Eventyrer går mot slutten og jeg har lyst til å avslutte med et skikkelig stort eventyr - et eventyr som jeg kan dele med andre eventyrlyste der ute. Derfor har jeg i samarbeid med Alfa Sko, Norsk Friluftsliv og en av Norges aller største eventyrere kommet opp med det vi kaller «Det Store Eventyret». 

Siste etappe inn mot Vinjerock blir en utrolig opplevelse. Vi stiller med mye moro, utfordringer, festivalpass og en del utstyr til vinnerne. Alle som tagger turbildet sitt med #eventyrlyst og #alfasko er med i trekningen av «Det Store Eventyret». Og vi belønner deg og en av dine venner med et eventyr du, og jeg, sent vil glemme! 


Så da er det bare å ta med seg en venn eller fem og oppsøke naturen. Kanskje vil du utfordre vennegjengen med en tur litt uten om det vanlige?


Eller kanskje det frister mest med en båltur i rolige omgivelser? 

Turmulighetene er mange og jeg håper vi gjennom #eventyrlyst får ta del i dine eventyrlige øyeblikk! 


God tur ut og riktig god påske!