Ull

PRISVINNENDE VINTERSKO FRA ALFA

Ikke engang den norske vinteren kan slå «Ull» – prisvinnende vintersko laget av 100 prosent ren norsk ull. Her har vi latt oss inspirere av den norske naturen og det beste den har å tilby. Norsk ull har noen unike egenskaper, som er godt egnet til bruk om vinteren.

Den rene norske ulla gjør skoene myke og komfortable å gå i, samtidig som de varmer og puster godt. Ulla i våre vintersko er vevet, en teknikk som gjør skoene slitesterke, vannavisende og holdbare over tid.

TIDLØS OG
FUNKSJONELL

Stad › Prisvinnende design

En lett og komfortabel vintersko med snøring, for deg som krever litt mer ytelse. Dette er en sko du gleder deg til å bruke så snart kulda setter inn.

Les mer om Stad

Sete

En sporty Chelsea-sko med innvendig glidelås. Fór av bærekraftig norsk ull. Med skinn på utsiden og ull på innsiden er «Sete» en urban vintersko med godt grep som er lett å ta av og på.

Les mer om Sete

Grend

«Grend» er tidløs og komfortabel. Vintersko av norsk ull i to naturlige farger, lys og mørk grå. Med vanntett glidelås kan du enkelt hoppe inn og ut av skoene, perfekt etter et forfriskende isbad eller en lang dag i bakken.


Les mer om Grend

«Ull» er behagelige og lette vintersko som er naturlig pustende, isolerende og vannavstøtende. For ekstra slitestyrke har skoene tåkalosjer​ og skinnpolstret toppkant.

Som alltid ved utvikling av sko har vi fokus på såleteknologi. I yttersålen benyttes ALFAs unike gummiblanding fra Vibram®, som gir deg fast grep på snødekt underlag. God komfort sikres med en behagelig dempende EVA midtsåle.

Det enkle innsteget, med glidelås eller snøring, gjør at du kjapt kan dra på deg skoene​. De er med andre ord alt du trenger for å komme vinteren i møte.

BÆREKRAFTIG
NORSK ULL

Sammen med Gudbrandsdalens Uldvarefabrik, har vi testet og utviklet flere skomodeller med slitesterkt, vevet ull. Et unikt samarbeid mellom to kvalitetsorienterte bedrifter, som begge har røtter og erfaring fra langt tilbake i tid, og kontinuerlig fokus på teknologisk utvikling og bærekraft. Resultatet er robuste vintersko som holder seg fine, uten behov for impregnering eller vedlikehold.

Ulla er Svanemerket, en garanti for et godt valg for helse og miljø. Sauen beiter i utmark eller fjellbeite, uten bruk av gjødsel eller sprøytemidler. I selve behandlingen av ulla er det heller ikke behov for å tilsette kjemikalier, da ulla er naturlig ren og sterk.

Les mer om ullas fantastiske egenskaper

Finn din nærmeste forhandler av ULL
Klikk her