Håndlagde tursko

IMPACT APS GTX

UTVIKLET FOR Å VARE ET HELT LIV
Vi har vært med på store og små turer siden 1931, og har vært en del av nordmenns viktigste turopplevelser. For å klare det har vi kombinert gode, norske turtradisjoner med innovativ produktutvikling. Resultatet er sko som varer sesong etter sesong. I 2019 lanserte vi verdens første fullt reparerbare fjellsko med Gore-Tex - Impact APS GTX. Skoen er håndlaget, designet og utviklet med en unik konstruksjon som gjør det mulig å skifte ut og reparere hver enkelt del av skoen. På den måten kan dine beste tursko vare livet ut.

ALT KAN REPARERES - OGSÅ GORE-TEX-MEMBRANEN
Vi i ALFA mener vi bør bli flinkere til å reparere tingene våre. Selv om en del av skoen er slitt ut, betyr ikke at hele skoen må kastes og erstattes med nye sko. Tvert imot. Nå kan du velge håndlagde kvalitetssko hvor alle deler kan repareres, og skoene dermed kan beholdes hele livet. Det er svært gode nyheter for deg, lommeboka og miljøet.

SOM EIER AV ET ALFA FOR LIFE™ PRODUKT, LOVER VI DEG:

  • Minst fem års garanti (med mulighet for utvidelse dersom skoene sendes til service etter fem år).
  • Alle skoens deler kan skiftes ut ved behov.
  • Innsending til reparasjon skal være enkelt.

UTVIDET GARANTI OG KLIMAKOMPENSASJON
For å kunne tilby deg god oppfølging gjennom livet til dine nye ALFA For Life-sko ønsker vi at du registrerer produktet ditt.

Når du registrerer produktet ditt, vil vi gi produktet en utvidet garanti mot produksjonsfeil og mangler på 5 år! Og hvis skoene sendes inn til 5-års-service etter 5 år så utvider vi garantien med ytterligere 3 år. Ved registrering vil vi sende deg en påminnelse om disse servicene og gi deg andre gode tips for å holde skoene vedlike slik at du kan bruke de i mange år fremover

Ved registrering vil ALFA også klimakompensere for produksjons- og transportutslipp av CO2 av skoene. 

REPARASJON OG SERVICE
Lang levetid er det viktigste miljøbidraget i bærekraftige sko. For å redusere fotavtrykket til produktene vil ALFA tilby service og reparasjon. Impact APS GTX er det første produktet hvor ALFA vil tilby full service og reparasjon av alle deler. Dette gjør at vi sammen kan få skoene til å nærmest vare evig.

For å utvide garantien med ytterligere 3 år må skoene sendes inn til en 5-års service. Her vil skoene bli pusset, og det blir foretatt en sjekk av sømmer, overflater, hemper, lining og yttersåle. Service koster 300 kr + frakt. Dersom det er tid for å bytte ut noen av delene, vil skomaker ta kontakt med kunde. Slitte eller ødelagte deler belastes kunde, eventuelle fabrikasjonsfeil dekkes av ALFA.

Service og reparasjon vil gjøres av skomaker Våge i Gjøvik. Kun originaldeler benyttes i reparasjonen og utskiftede deler vil bli resirkulert.

GI SKOENE DINE PLEIE

NATURLIG SKOPLEIE
For at skoene dine skal vare lengst mulig, trenger de pleie. ALFA har en serie skopleieprodukter av 100% naturlige ingredienser. Produktene er utviklet for å gi skoene dine akkurat det de trenger slik at skinnet holder seg mykt og vanntett i lang tid. Lær mer om hvordan du tar vare på dem ved å lese vår vedlikeholdsguide.