TURSKØYTER

Temperaturen kryper nedover og landskapet blir farget av hvit frost. Vi går inn i en ny sesong. Nå lanserer vi turskøyter med BC- og NNN-binding! Utvid sesongen for dine skisko.

Dette er kanskje markedets beste turskøyte som passer både nybegynnere og erfarne skøyteløpere. Skøytene har en radius på 35 meter som sikrer god glid, balanse og fart. 1,25 mm tykkelse på skøytejernet sørger for god bæring på isen, og kvaliteten på stålet gjør at skøytene trygt kan slipes etter behov. Spissen på bladet har en bueform slik at du kan skøyte trygt over sprekker, ujevnheter og til og med snødekt is.

Skøytene selges ferdig montert med Rottefella BC- eller NNN-binding og finnes i tre ulike størrelser. Få pakkepris ved kjøp av fjellskisko eller skisko og turskøyter i samme ordre.

Sikkerhet på turskøyter

Når du går på turskøyter er du selv ansvarlig for din egen sikkerhet. Vi oppfordrer deg til å melde deg på kurs og lære mer om turskøyter, sikkerhet og is. Om du skulle være uheldig og gå gjennom isen er det krevende å komme opp uten hjelp. Ha alltid med deg sikkerhetsutstyr: Ispigger, redningsline, tørt tøy (bruk vanntett pakkpose) og helst ryggsekk med stropp mellom beina. Ryggsekken vil gi deg flyteevne dersom du går gjennom isen. Staver med ispigg kan brukes til å sjekke tykkelse på isen. Følg med på værmeldinger og israpporter.

Se våre anbefalte sko til turskøyter

Hold deg varm og tørr på isen med skisko og fjellskistøvler fra ALFA. Finn modellen som passer deg!

Sett sammen din turskøytepakke

Med skisko fra ALFA holder du deg tørr og komfortabel hele dagen. Sett sammen din egen turskøytepakke!

Turskøytepakke BC Kikut Perform GTX

Gå til produkt

Turskøytepakke BC Guard Advance GTX

GÅ TIL PRODUKT

Turskøytepakke BC Skarvet Advance GTX

Gå til produkt

Turskøytepakke NNN Horizon A/P/S GTX

Gå til produkt

Turskøytepakke NNN Combi Advance GTX

Gå til produkt

Turskøytepakke NNN Horizon W A/P/S GTX

Gå til produkt

TILBEHØR TIL
TURSKØYTER