NYHET

TURSKØYTER

Vi har valgt å lage solide skøyter som tåler tøff bruk med en trekantet aluminiumsprofil og 1,25 mm blad av rustfritt stål. Spissen på bladet har en bueform slik at du kan skøyte trygt over sprekker, ujevnheter og til og med snødekt is.

ALFA TURSKØYTER BC
Skøytene er lette og stabile, og passer bra til nybegynnere og erfarne skøyteløpere som ønsker å utforske islagte vann og elver. Skøytene selges ferdig montert med Rottefella BC binding og finnes i tre ulike størrelser. Få pakkepris ved kjøp av BC fjellskistøvler og turskøyter i samme ordre.
LES MER

Dette er kanskje markedets beste turskøyte som passer både nybegynnere og erfarne skøyteløpere. Skøytene har en radius på 35 meter som sikrer god glid, balanse og fart. 1,25 mm tykkelse på skøytejernet sørger for god bæring på isen, og kvaliteten på stålet gjør at skøytene trygt kan slipes etter behov.

se våre anbefalte sko til turskøyter

Hold deg varm og tørr på isen med fjellskistøvler fra ALFA.

SIKKERHET PÅ
TURSKØYTER

Når du går på turskøyter er du selv ansvarlig for din egen sikkerhet. Vi oppfordrer deg til å melde deg på kurs og lære mer om turskøyter, sikkerhet og is. Om du skulle være uheldig og gå gjennom isen er det krevende å komme opp uten hjelp. Ha alltid med deg sikkerhetsutstyr: Ispigger, redningsline, tørt tøy (bruk vanntett pakkpose) og helst ryggsekk med stropp mellom beina. Ryggsekken vil gi deg flyteevne dersom du går gjennom isen. Staver med ispigg kan brukes til å sjekke tykkelse på isen.