AlfaAir™

Vi har lyttet til deres råd for hvordan vi kan utvikle skoene enda bedre. Et ønske som har blitt mer og mer tydelig de senere årene er at man vil ha lettere sko som trenger minimalt vedlikehold og samtidig er slitesterke år etter år. Denne utfordringen syntes vi var spennende og vi ønsket å lage sko som oppfylte dette ønsket. 

Resultatet ble AlfaAir™, et nytt og unikt to-lags laminert overmateriale. Det ytterste materialet er laget i perforert mikrofiber som er vedlikeholdsfritt og ekstremt slitesterkt. Det andre laget kan tilpasses hvilke egenskaper man ønsker å gi produktet, som ekstra isolasjon, elastisitet eller pusteegenskaper. Kombinert med GORE-TEX teknologi vil disse skoene holde føttene tørre og komfortable hele dagen. Disse materialene er også betydelig lettere enn skinn som tradisjonelt har blitt brukt i stabile tursko og støvler. AlfaAir™ skoene er dermed solide som tradisjonelle skinnstøvler, lette som tekstilsko og helt vedlikeholdsfrie.  

Sjekk ut modellene med AlfaAir™ materialet nedenfor.

Pustende og komfortable 

Perforeringen i yttermaterialet gjør at vanndamp fra føttene enkelt slipper ut av skoene og holder føttene komfortable selv på lange dager utendørs. Materialet er ikke like stivt som man tradisjonelt har vært vant til med skinn, så sko og støvler med AlfaAir™ krever betydelig mindre inngåing enn skinnstøvler. 

Slitesterk og vedlikeholdsfritt

Overmaterialet er ekstremt slitesterk, og krever ingen smøring eller vedlikehold. Etter bruk trenger skoene kun å tørkes. Er skoene skitne så kan de enkelt skylles av med vann og eventuelt en børste om det kreves. Så vil skoene holde seg like fine tur etter tur.

Superlett 

PU-materialet er superlett sammenlignet med skinn. Dette gjør at sko og støvler med dette materialet får en mye lavere vekt. Å gå på tur med disse skoene vil derfor kreve mindre energi og du kan nyte de gode naturopplevelsene

Sko med AlfaAir™