ALFA › STEG

Skoene som betyr tur

ALFA Steg er designet for å støtte føttenes naturlige bevegelse. Med utgangspunkt i ergonomiske prinsipper er de skapt for å gi gode turopplevelser på grus og asfalt.

Alfa Steg har en behagelig passform som gir rom til foten og dens bevegelser. GORE-TEX-membranen gjør skoene pustende, vanntett, varm og klar for all slags vær. En sømløs blanding av funksjon og innovasjon.

Eide

Eide er en fritidssko med et sporty uttrykk, perfekt for aktive mennesker i hverdagen. Skoene har en slitesterk overdel og utformingen av helen gjør det enkelt å ta på skoene. Med Eide kan du gå rett fra kontoret og ut på lette turer.

Laggo

Laggo ligner mer på en klassisk fritidssko, men har en asymmetrisk åpning der tunga på skoen er festet til en side. Det er praktisk så ikke tunga sklir ned i skoen, eller over mot den ene eller andre siden. Skoen festes på tradisjonelt vis med skolisser som gir større tilpasningsmuligheter, noe som er fint å vite dersom du har brede føtter. Modellen finnes i flere farger.

Stokka

Stokka er en såkalt «fitsleeve», og kan minne om en sokk som strekkes for å tre foten inn i skoen. Den er elastisk og sitter godt rundt foten. Passformen kan tilpasses ytterligere ved snøring. Modellen finnes i flere farger.

Ortu

Ortu Perform er en klassisk fritidssko uten Gore-Tex. Skoen er laget av lette, slitesterke og bluesign®-godkjente tekstiler som sitter godt på foten, og gir en myk og behagelig følelse under bruk. Det tidløse designet gjør at skoen passer like godt til både jobb og fritid. Modellen finnes i flere farger.

Laggo Leather

Laggo Leather GTX er en allsidig høykvalitets fritidssko i lær som kan benyttes på lettere turer og hverdagsbruk i by og natur.

I ALFA er vi opptatt av bærekraft og å redusere overforbruk. Vi benytter derfor materialer i god kvalitet, slik at skoene tåler bruk og varer lenge. Til Steg-skoene er det valgt slitesterkt materiale som er Bluesign®-godkjent. Bluesign® er en organisasjon som arbeider for en trygg og bærekraftig tekstilindustri og følger derfor tekstilene i hele produksjonen fra fabrikk til ferdig produkt.

Som i de fleste ALFA-sko er det benyttet GORE-TEX membran som gjør skoene vanntett og pustende. Dermed holdes føttene tørre og komfortable i all slags vær.

Mønster inspirert av nordisk håndarbeid

Funksjonalitet, komfort og tidløs design er alltid første prioritet for ALFA. En artig detalj er undersålen der Mike Friton har latt seg inspirere av nordisk, lokalt håndarbeid, som har resultert i et sålemønster av stjerner, eller roser, som vi kan kjenne igjen fra for eksempel Selbuvotter.