Skoene som betyr tur

ALFA › STEG

Når du tar på deg ALFA Steg vet hunden din hva som skal skje. Dere skal på tur. ALFA Steg er designet for å støtte føttenes naturlige bevegelse. Med utgangspunkt i ergonomiske prinsipper er de skapt for å gi gode turopplevelser på grus og asfalt – både for deg og hunden din.

ALFA › STEG

Vis alle

En hyllest til steget

Etter over 90 år med ekspedisjoner, jakt, turer, og Norge på langs vet vi hva som kreves av en god sko. Alfa Steg har en behagelig passform som gir rom til foten og dens bevegelser. GORE-TEX-membranen gjør skoene pustende, vanntett, varm og klar for all slags vær. En sømløs blanding av funksjon og innovasjon.

SEKS DESIGN,
MEN SAMME BASE

I Steg-serien finnes seks modeller. Disse er bygget opp med samme base med lik form og såle, men det som skiller dem fra hverandre er designet av oversiden.

Stokka

Stokka er en såkalt «fitsleeve», og kan minne om en sokk som strekkes for å tre foten inn i skoen. Den er elastisk og sitter godt rundt foten. Passformen kan tilpasses ytterligere ved snøring. Modellen finnes i flere farger.

Laggo

Laggo ligner mer på en klassisk fritidssko, men har en asymmetrisk åpning der tunga på skoen er festet til en side. Det er praktisk så ikke tunga sklir ned i skoen, eller over mot den ene eller andre siden. Skoen festes på tradisjonelt vis med skolisser som gir større tilpasningsmuligheter, noe som er fint å vite dersom du har brede føtter. Modellen finnes i flere farger.

Eide

Eide er en fritidssko med et sporty uttrykk, perfekt for aktive mennesker i hverdagen. Skoene har en slitesterk overdel og utformingen av helen gjør det enkelt å ta på skoene. Med Eide kan du gå rett fra kontoret og ut på lette turer.

Ortu

Ortu Perform er en klassisk fritidssko uten Gore-Tex. Skoen er laget av lette, slitesterke og bluesign®-godkjente tekstiler som sitter godt på foten, og gir en myk og behagelig følelse under bruk. Det tidløse designet gjør at skoen passer like godt til både jobb og fritid. Modellen finnes i flere farger.

Laggo Leather

Laggo Leather GTX er en allsidig høykvalitets fritidssko i lær som kan benyttes på lettere turer og hverdagsbruk i by og natur.

Vangen

Vangen Advance GTX er en sporty fritidssko til lettere turer og hverdagsbruk. Vangen er laget av lette, ekstra slitesterke og vedlikeholdsfrie AlfaAir™-materialer som sitter godt på foten og gir deg en myk og behagelig følelse under bruk. Modellen finnes i flere farger.

Bedre stabilitet og komfort i hvert Steg

Gode sko er en vitenskap. Skoene i ALFAs nye kolleksjon «Steg» er utviklet etter ortopediske prinsipper og fotens naturlige bevegelse. Dette er stabile og teknisk godt oppbygde sko med demping – tilpasset ett eneste formål: å gå. Detaljene er alt i denne kolleksjonen. Funksjon, innovasjon og tidløs design. Steg er utviklet i samarbeid med skoinnvoatør, og den tidligere Nike-designeren Mike Friton. Enten det er i byen eller i marka, vil disse skoene gi deg mange gode turopplevelser.

Ingenting er tilfeldig

I ALFA er vi opptatt av bærekraft og å redusere overforbruk. Vi benytter derfor materialer i god kvalitet, slik at skoene tåler bruk og varer lenge. Til Steg-skoene er det valgt slitesterkt materiale som er Bluesign®-godkjent. Bluesign® er en organisasjon som arbeider for en trygg og bærekraftig tekstilindustri og følger derfor tekstilene i hele produksjonen fra fabrikk til ferdig produkt.

Som i de fleste ALFA-sko er det benyttet GORE-TEX membran som gjør skoene vanntett og pustende. Dermed holdes føttene tørre og komfortable i all slags vær.

Mønster inspirert av nordisk håndarbeid

Funksjonalitet, komfort og tidløs design er alltid første prioritet for ALFA. En artig detalj er undersålen der Mike Friton har latt seg inspirere av nordisk, lokalt håndarbeid, som har resultert i et sålemønster av stjerner, eller roser, som vi kan kjenne igjen fra for eksempel Selbuvotter.