Idrettsforbundet inngår leverandøravtale med Alfa Sko AS

Idrettsforbundet inngår leverandøravtale med Alfa Sko AS
Norges idrettsforbund (NIF) har inngått tre år langt samarbeid med Alfa Sko AS (Alfa). Avtalen bygger videre på den tidligere inngåtte samarbeidsavtalen som NIF har med New Wave Norway AS. Avtalen skal sikre leveranse av antrekk og produkter til NIF/Olympiatoppen til de norske OL- og Paralympics-troppene i 2026.

Ettersom New Wave pr i dag ikke har vintersko i sitt sortiment, er NIF, Alfa og New Wave enige om at Alfa skal levere vintersko til NIFs delegasjoner (utøvere, støttepersonell, ledere, offisielle gjester mv) til OL og Paralympics i Milano/Cortina 2026.

Partene er også enige om at Alfa i samarbeid med New Wave kan utvikle, markedsføre og selge en egen «OL-kolleksjon» av vintersko.
– NIF og New Wave ser frem til et godt og langsiktig samarbeid med Alfa Sko AS som er en tradisjonsrik, norskeid merkevarebedrift som leverer solide produkter sier leder for kommersiell forretningsutvikling i NIF, Rune Midthaug.

Tradisjonsrik norsk bedrift
Alfa Sko AS er en tradisjonsrik norskeid merkevarebedrift. I mer enn 90 år har Alfa produsert ski- og tursko for kvalitetsbevisste friluftsentusiaster i alle aldre. I tillegg har de i en årrekke vært leverandør av fottøy til profesjonelle brukere i politiet, i forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet.

Selskapet har hovedkontor på Hadeland. Alfa har 20 ansatte i Norge og tre ansatte i Sverige som arbeider med produktdesign- og utvikling, salg, markedsføring og administrasjon. Alfas vintersko er laget av norsk ull og produseres hos utvalgte kvalitetsprodusenter i Europa, under tett oppfølging av deres produktutviklingsavdeling og i henhold til strenge retningslinjer og kvalitetskrav.

OL-ringene er sluttet
Alfa leverte også sko som ble brukt av ansatte i LOOC og frivillig personell i forbindelse med de olympiske vinterleker på Lillehammer i 1994. Nå er de tilbake som leverandør. Det er vi stolte av.