Nyhet: Juvass A/P/S GTX

Juvass A/P/S GTX er utviklet på en unik måte hvor guidene på Juvasshytta har jobbet tett med utviklingsavdelingen i ALFA for å skape den ultimate fjellstøvelen. Les mer om prosjektet her

Nyhet: Juvass A/P/S GTX
På utkikk etter en fjellstøvel som er utviklet med fjellvandrernes udiskutable krav til støvler som ikke bare er teknisk avanserte, men også gir en enda bedre friluftsopplevelse? Juvass A/P/S GTX er utviklet med fokus på lav egenvekt. Den veganske støvelen er både vanntett, pustende og vedlikeholdsfri. Det vedlikeholdsfrie yttermaterialet AlfaAir™ er utviklet over mange års material- og produkttesting. Materialet er slitesterkt og tåler påkjenningen høyfjellet gir, mens det at den kun har behov for enkel rensing sparer mye tid sett i forhold til tradisjonelt vedlikehold.
Juvass A/P/S GTX er utviklet i tett samarbeid med guidene på Juvass.


Guidene har gitt tilbakemeldinger, innspill til justeringer og forbedringer hele veien.


Selve støvelen er utviklet sammen med profesjonelle breguider på Juvass. Over flere sesonger har guidene brukt skoene på sine turer, og gitt tilbakemeldinger. Deres innspill til justeringer og forbedringer har gjort Juvass A/P/S GTX til en fjellstøvel spesielt utviklet for bruk på høyfjell og bre. Yttersålen er utviklet av Vibram® spesielt for høyfjell og ujevne terreng. Sålen er ekstremt holdbar og har godt grep på fjellunderlag. 

Hele skoen er designet for nettopp høyfjellet. Den gode ankelstøtten er en selvfølge, men designets utforming gir en ekstra god komfort i nedoverbakkene. Med en unik elastisk gaiter i toppen av skoen holdes rusk og snø fra breen ute. Støvelen er stegjernskompatibel, har ekstra beskyttelse rundt skoen og snøringssystemet gir mulighet for ekstra tett passform.

 
ALFAs produktutviklere bor i telt når de er oppe og jobber med guidene
 
Et helt lass av sko er testet

Skoene må testes i ordentlige forhold

Også produktutviklerne i Alfa er med på turene